Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Δουβαλίδη

Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 110 μ. εμπόδια βελτίωσε με 13.41 ο Κώστας Δουβαλίδης στη διάρκεια αγώνων που διοργανώθηκαν στα Χανιά 


Ο Δουβαλίδης διένυσε την απόσταση σε 13.41, καταρρίπτοντας το δικό του 13.46 από τις 19 Αυγούστου του 2008 στο Πεκίνο.

Με τη συγκεκριμένη επίδοση, ο 25χρονος αθλητής της ΕΑΡ είναι ο όγδοος αθλητής φέτος στην Ευρώπη.

Πλέον μπορεί να προσδοκά σε μια καλή εμφάνιση, τόσο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

"Είμαι πολύ καλά. Η προετοιμασία στην Κύπρο πήγε όπως έπρεπε, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και το πέρασμα που έκανα το χειμώνα στον κλειστό. Το 13.41 είναι μια επίδοση με πολλές προοπτικές. Σε μια μεγάλη διοργάνωση για να φτάσεις να τρέχεις στον τελικό σε τέτοιες επιδόσεις, θα πρέπει νωρίτερα να κάνει δύο δυνατές κούρσες.

Πάνω σε αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα. Βασικός στόχος για φέτος είναι να τρέξω τόσο στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων", είπε ο Δουβαλίδης.

Στη διοργάνωση των Χανίων, ξεχώρισε ακόμη ο Κύπριος Αποστόλης Παρέλλης, ο οποίος έστειλε το δίσκο στα 65,36μ και βελτίωσε το ρεκόρ της χώρας του, μια μέρα μετά το 63,63 που πέτυχε στο Ηράκλειο.

Καλός αγώνας έγινε στο επί κοντώ των γυναικών, εκεί όπου η Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη ξεπέρασε τα 4,40μ και στη συνέχεια απέτυχε στα 4,50μ, επίδοση που είναι πάνω από το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στα 4,35μ και τη δεύτερη θέση έμεινε η Λορέλα Μάνου. Στη δισκοβολία, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ήταν πρώτη με βολή στα 55,71μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...