Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κλειστά χαρτιά από Σάντος

Το Σάββατο η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Ρωσία (21:45), σε ένα παιχνίδι που είναι τελικός, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει στους «8» της διοργάνωσης.

Όπως και χθες, έτσι και στην σημερινή προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να δείξει τα χαρτιά του, σχετικά με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει με τους Ρώσους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, οι ρυθμοί ήταν πιο χαλαροί, καθώς ο Πορτογάλος θέλει στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι να έχει τους παίκτες του «φρέσκους». Και πάλι σήμερα είχαμε δύο γκρουπ, στο πρώτο οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης, Χολέμπας, Φορτούνης, Τοροσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος έκαναν ζέσταμα μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο και μετά το γνωστό... κορόιδο.

Στους υπόλοιπους το βάρος έπεσε στις ασκήσεις με μπάλα και πιο συγκεκριμένα στην κατοχή, στην κυκλοφορία και στα τελειώματα φάσεων, ενώ στο τέλος έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Στην μία ομάδα ήταν οιΤζόρβας, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλςα, Νίνης, Γκέκας και Μήτρογλου και στην άλλη οι Σηφάκης, Μαλεζάς, Μάκος, Φωτάκης, Φετφατζίδης και Λυμπερόπουλος.

Μπορεί ο Φερνάντο Σάντος να μην έχει δείξει το τι θα κάνει όσον αφορά την ενδεκάδα, αλλά οι αλλαγές που προτίθεται να πραγματοποιήσει δεν αναμένεται να είναι και πάρα πολλές. Σίγουρα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σηφάκης, έχοντας τους Παπασταθόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά ο Τοροσίδης είναι σίγουρος, ενώ αριστερά ο Τζαβέλλας δείχνει να είναι το φαβορί σε σχέση με τον κακό στους δύο πρώτους αγώνες Χολέμπας.

Από την στιγμή που θα επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος, ο Κατσουράνης θα μεταφερθεί στο κέντρο, έχοντας μαζί του τους Μανιάτη και Καραγκούνη, ενώ δεν αναμένονται εκπλήξεις στην μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση, ο Φάνης Γκέκας θα είναι ο προωθημένος, έχοντας δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά έναν εκ των Σαμαρά, Νίνη και Φορτούνη. Βέβαια μπορεί να θελήσει ο Σάντος να κάνει και άλλες κινήσεις, αλλά από την στιγμή που δεν μας έχει δείξει κάτι στην προπόνηση, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, με την ενδεκάδα να κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...