Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

«Κλείνει» Σκόνδρα ο Ολυμπιακός

Επαφές με τον Ατρόμητο έχει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός προκειμένου να κλείσει τον Γιάννη Σκόνδρα. Αν τον αποκτήσει πιθανότατα θα συνεχίσει στο Περιστέρι.

Τον Γιάννη Σκόνδρα θέλουν να πάρουν στο Λιμάνι, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα πριν την επίτευξη συμφωνίας με τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός προορίζει τον Έλληνα άσο για αντικαταστάτη του Βασίλη Τοροσίδη, σε περίπτωση που ο δεξιός οπισθοφύλακας των νταμπλούχων αποχωρήσει από τον σύλλογο με μεταγραφή.

Αν όμως ο «Τόρο» μείνει στον Ολυμπιακό, που φαντάζει το πιθανό σενάριο αφού η Ρόμα έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια κρούση από άλλη ομάδα, τότε ο Σκόνδρας θα παραμείνει για την τρέχουσα σεζόν στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού και θα ενσωματωθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεσή του δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ οι Περιστεριώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν στο deal τον Σουμπίνιο, ο οποίος όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ενώ καταλαμβάνει και θέση ξένου.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...