Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο Λουκανίδης θέλει ΑΕΚ!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Τάκης Λουκανίδης αυτοπροτάθηκε στην... ΑΕΚ, προσφερόμενος να εργασθεί αμισθί είτε στη θέση του προπονητή είτε σε οποιοδήποτε άλλο πόστο! Ίσως κάποια (πολλά) χρόνια πριν, αν κάποιος έβλεπε τον παραπάνω τίτλο σε κάποια εφημερίδα να έπεφτε από τα σύννεφα...

Και μπορεί ο Δραμινός Τάκης Λουκανίδης να άρχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ Κομοτηνής και μετέπειτα στην Δόξα Δράμας, ωστόσο έγραψε ιστορία φορώντας τα χρώματα του Παναθηναϊκού από το 1962 και για τα επόμενα 7 χρόνια, πανηγυρίζοντας με το Τριφύλλι τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού έστειλε e-mail στα Σπάτα γνωστοποιώντας στην ΠΑΕ ΑΕΚ ότι επιθυμεί να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ιστορίας τους, τονίζοντας ότι τίθεται εξολοκλήρου στη διάθεσή τους είτε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είτε σε οποιοδήποτε άλλο πόστο κρίνει απαραίτητη την παρουσία του η διοίκηση, χωρίς να ζητεί οικονομικά ανταλλάγματα.

To email του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προς την ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Κύριοι,

Εγώ ο Τάκης Λουκανίδης με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό για την ομάδα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, προσφέρομαι αφιλοκερδώς να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ( ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση μπορώ να προσφέρω), μέχρι η ομάδα καταφέρει να βγει από την δύσκολη θέση που βρίσκεται, έχοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην διάθεσή σας, για το καλό του ιστορικού αυτού συλλόγου.

Με βαθύτατη εκτίμηση και μέσα απ΄ την καρδιά μου.

Τάκης Λουκανίδης»

Διαβάστε περισσότερα: enimerwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...