Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΗΣ - Λαμπριάκος: «Έχουν γίνει εγκλήματα»

Πεισμωμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για να ορθοποδήσει ο Άρης εμφανίστηκε Σταύρος Λαμπριάκος. Μιλώντας στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6το μέλος της διοικούσας επιτροπής εξήγησε τα εμπόδια που συναντούν καθημερινά οι «κίτρινοι», ως συνέπεια των «εγκλημάτων των προηγούμενων διοικήσεων», αλλά δεν έδειξε διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα.

«Επειδή έχουμε μια ομάδα μόνο με τρεις ξένους, το βάρος έχει πέσει στην ελληνική αγορά ή σε τεχνικούς που να έχουν εργαστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα», ανέφερε για τον αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ομάδα να πορευτεί με το δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή.

Τι ανέφερε για την στάση του κόσμου. 

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για την αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη: «Στον Άρη όλα τα θέματα “καίνε”. Το αγωνιστικό, το οικονομικό, τα πάντα. Ωστόσο αυτό που έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί στη διοίκηση είναι ότι δεν πρέπει να κάνουμε μια βιαστική κίνηση. Κοιτάμε να βρούμε έναν προπονητή που να ταιριάζει και στα οικονομικά δεδομένα και στην φιλοσοφία της ομάδας. Πρόκειται για μια νεανική ομάδα. Μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο, ο Πασσιαλής και ο Μπουγιουκλής θα αναλάβουν αυτό τον ρόλο. Δύο άνθρωποι από την ομάδα μας που έχουν δουλέψει με όλα αυτά τα παιδιά.

Για τους υποψήφιους προπονητές: «Προσπάθησε ο κ. Κατσαβάκης, αλλά δεν τα κατάφερε. Πολλά ονόματα έχουν πέσει το τραπέζι. Άλλα έχουν γίνει γνωστά, άλλα όχι. Μελετάμε όλα τα δεδομένα για να βρούμε τον κατάλληλο και να ηρεμήσουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία αυτή η διακοπή. Έχουμε κάνει επαφή με τον κ. Αναστασίου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Επειδή είναι μια ομάδα μόνο με τρεις ξένους, το βάρος έχει πέσει στην ελληνική αγορά ή σε τεχνικούς που να έχουν εργαστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα».

Για την διοίκηση Πρωτοδικείου: «Έχουν γίνει βήματα, την Παρασκευή θα έχουμε τελική συνάντηση για το αν υπάρχουν αστικές ή ποινικές ευθύνες για τα εγκλήματα των προηγούμενων διοικήσεων. Ακόμη και τώρα είναι δύσκολα, έχουμε χάσει την προσωπική μας ζωή και γαλήνη. Αφήνουμε τα προσωπικά στην άκρη γιατί θέλουμε να ορθοποδήσει ο σύλλογος. Το πιο βασικό είναι το άρθρο 99. Ο κόσμος του Άρη είναι πικραμένος και προδομένος γιατί έγιναν λάθη από δικά του μέλη. Αποφασίστηκε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και είναι κάτι που θα του δείξει ό,τι κάτι γίνεται και κυρίως ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη».

Για τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα και την στήριξη του κόσμου: «Η κατάσταση ήταν δ[δύσκολη και το ξέραμε. Δεν φανταζόμασταν τον βαθμό όμως, καθώς μιλάμε για ένα άνοιγμα των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Λεφτά που βγαίνουν κάθε μέρα μπροστά μας. Κόβεις ένα κεφάλι και βγαίνουν άλλα δέκα. Παρά τα όσα βλέπει όμως ο κόσμος, μια ομάδα φτωχή σε σχέση με τα μπάτζετ των προηγούμενων χρόνων, όχι απλά δεν έχει γυρίσει την πλάτη, αλλά στηρίζει την ομάδα. Είναι κοντά και δίνει οξυγόνο. Μετά τον ΟΠΑΠ, τα τηλεοπτικά και τον κόσμο δεν έχουμε έσοδα από αλλού. Δέκα χιλιάδες κόσμο σε κάθε ματς και με αυτή την εικόνα είναι άθλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...