Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Σαμπανάτζοβιτς: «Μας φοβούνται οι Ελληνες»

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς γνωρίζει από πρώτο χέρι τόσο το βοσνιακό όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας κάνει σπουδαία καριέρα στην χώρα μας με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό...
Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ερυθρό Αστέρα ανέλυσε στους συμπατριώτες του τις αδυναμίες, αλλά και τα πλεονέκτημα τα της Ελλάδας τονίζοντας πάντως η ομάδα του Σάντος φοβάται την Βοσνία.

«Οι Έλληνες μας σέβονται, αλλά δεν θα είναι εύκολο ματς, ούτε για μας, ούτε γι` αυτούς. Είμαι σίγουρος οτι οι Έλληνες δεν θα πάρουν ρίσκα, δεν θα παίξουν επίθεση από το πρώτο λεπτό. Ο προπονητής τους είναι καλός επαγγελματίας και μας έχει μελετήσει καλά. Γι` αυτούς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι» είπε αρχικά ο "Σάμπα" στην ιστοσελίδα «sportsport.ba» και πρόσθεσε: «Μου τηλεφώνησαν από την Ελλάδα και έμαθα πως η Ελλάδα σέβεται αρκετά τη Βοσνία και... φοβάται το ματς».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Τεχνικά, είμαστε ανώτεροι, αλλά είναι φανατισμένοι από μόνοι τους, δεν παραδίδονται και είναι σκληροί. Σας ξαναλέω οτι δεν θα πάρουν ρίσκα, θα περιμένουν να κάνουμε κάποιο λάθος, και αν σκοράρουμε, τότε θα είναι επικίνδυνοι. Θα πρέπει να αποφύγουμε να παίξουν πολύ στην περιοχή μας, γιατί κατά τη γνώμη είναι πολύ καλοί και στα στημένα».
Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα στο "Γ.Καραϊσκάκης", σχολίασε: «Πριν από 10 χρόνια δεν ήταν πολύ φανατικοί με την ομάδα τους. Όμως, αφότου πήραν το EURO, άλλαξαν τα πράγματα και ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης τους.
Πιστεύω πως μεταξύ Ελλάδας και Βοσνίας θα παιχτεί η πρόκριση. Πολλοί λένε οτι η πρόκριση θα κριθεί στα ματς με τις "μικρές" ομάδες, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει στο δικό μας γκρουπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...