Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΕΛ - Μόνο Τουρκοκύπριοι δίπλα στην Φενέρ

1.400 εισιτήρια θα δώσει η ΑΕΛ στην Φενερμπαχτσέ για το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΓΣΠ, όπως όμως τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρωταθλητών, Πλουτής Αβραάμ, οι Τούρκοι θα τα διαθέσουν αποκλειστικά σε Τουρκοκύπριους οπαδούς...

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 25 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΛ έχει δείξει εξ αρχής με τις δημόσιες τοποθετήσεις της πως δεν επιθυμεί να πάρουν πολιτικές διαστάσεις οι διπλές αναμετρήσεις με την Φενέρ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι το ίδιο επιθυμεί και η άλλη πλευρά.

Οπως δήλωσε ο Πλουτής Αβραάμ στον ραδιοφωνικό σταθμό sports1, η Φενέρ θα διαθέσει τα εισιτήριά της σε Τουρκοκύπριους. "Δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και όχι πόλεμος", πρόσθεσε, περνώντας το μήνυμα που θέλει να περάσει σύσσωμη η ΑΕΛ.

Τόνισε επίσης ότι προγραμματίζεται διάσκεψη τύπου την Παρασκευή στη Λεμεσό, σκοπός της οποίας είναι να σταλούν μηνύματα ενόψει του αγώνα με τους Τούρκους. Θα παρευρεθούν και Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν ζητήσει να την καλύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...