Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση κορυφής: Ζιντάν με Ρονάλντο! (video)

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε τηλεοπτικό ριάλιτι, ο Ρονάλντο ταξίδεψε στη Μαδρίτη και εκεί πήρε πολύτιμες συμβουλές από τον Ζινεντίν Ζιντάν για το πως θα χάσει βάρος !

Πριν από μερικά χρόνια μάγευαν στο "Μπερναμπέου" φορώντας αμφότεροι τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα η μοίρα τους έφερε κοντά κάτω από άκρως ασυνήθιστες συνθήκες.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του σε ριάλιτι βραζιλιάνικου τηλεοπτικού σταθμού όπου καλείται να χάσει αρκετά από τα παραπανίσια κιλά του, ο Ρονάλντο πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μαδρίτη και εκεί είχε την ευκαιριά για ένα τετ α τετ με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους "μερένγκες".
"Είσαι όπως ήσουν πάντα, όπως όταν έπαιζες", είπε το πρώην "φαινόμενο" των γηπέδων στον "Ζιζού", με τον Γάλλο να του απαντάει: "Και εσύ είσαι σχεδόν εντάξει".

Στο κορυφαίο αυτό ραντεβού, ο Ζιντάν έδωσε αυστηρές συμβουλές στον Ρονάλντο προκειμένου να μείνει πιστός στη δίαιτα που χρειάζεται να ακολουθεί, με τον Βραζιλιάνο να του υπόσχεται πως "Θα γίνω καλά, θα χάσω κιλά".

Να σημειωθεί πως ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής με τη "σελεσάο" (1994, 2002) επέστρεψε στο διαμέρισμά του στη Μαδρίτη και βρήκε παλιά ρούχα, τα οποία όμως δεν του έκαναν και έτσι ο Ρονάλντο καλείται να ακολουθήσει "ευλαβικά" τη δίαιτα αν θέλει να ξαναχωρέσει σε αυτά...


O Ζιντάν δίνει συμβουλές στον Ρονάλντο! από texniti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...