Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Δώνης: "Προσοχή στον... επιθετικό Πανιώνιο"

Τι είπε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες του για το ματς με τον Πανιώνιο καθώς και το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Στο ότι ο Πανιώνιος αρέσκεται να δημιουργεί παρά να "χαλάει" στάθηκε στην ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" ότι οι "κυανέρυθροι" είναι μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό και ζήτησε προσοχή στη μεσοαμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ.
"Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να δημιουργήσει και να κάνει φάσεις", ανέφερε ο Δώνης που επισήμανε τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να είναι προσεκτικός ο ΠΑΟΚ.

Στις τάξεις του οποίου, να σημειωθεί, πως ένας από τους λόγους που επικρατεί αισιοδοξία για το συγκεκριμένο ματς είναι το ότι ο Πανιώνιος δεν θα παίξει κλειστά όπως η Κέρκυρα.
Σχετικά με το σχήμα της ομάδας, με δεδομένες τις απουσίες των Λόρενς και Ρομπέρ, αυτό δεν αλλάζει σε σχέση με τις τελευταίες δοκιμές.

Συγκεκριμένα κάτω από το τέρμα θα είναι ο Χακόμπο και δεξιά προς τα αριστερά οι Ετο, Κατσικάς, Κουμάλο και Σταφυλίδης.

Ο Ματέους Βιβιάν λογικά δεν θα προτιμηθεί από τον Γιώργο Δώνη εξαιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έχει να αγωνιστεί, ωστόσο κατά την διάρκεια του ματς ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στο κέντρο θα είναι οι Λάζαρ, Γκαρσία, Κάτσε και Φωτάκης, με την συγκεκριμένη τετράδα των χαφ να μπορεί να εφαρμόσει όλες τις παραλλαγές 4-4-2, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...