Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η Λάρισα Έ«Χ»ασε την ευκαιρία με την Παναχαϊκή

Η Λάρισα έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και σπατάλησε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της Football League χωρίς να περιμένει τι θα γίνει στο ματς της δεύτερης Αναγέννησης Γιαννιτσών με τη Δόξα Δράμας.

Με την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τη Λάρισα στην Πάτρα άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες δίχως τέρματα και οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στην επανάληψη.

Ο Τσιμπάμπα στο 54' έκανε το σουτ, είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Πίτκα και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν σχετικά γρήγορα, αφού ο Βοσκόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 στο 67'.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους «βυσσινί» να χάνουν την ευκαιρία να παραμείνουν μόνοι τους στην κορυφή ανεξάρτητα με το τι θα συνέβαινε στο παιχνίδι της δεύτερης Αναγέννησης Γιαννιτσών με τη Δόξα Δράμας. Στον αντίποδα ομάδα της Πάτρας σκαρφάλωσε προσωρινά στην 14η θέση. Έτσι, η δράση στη δεύτερη κατηγορία συνεχίζεται την Κυριακή με 8 αναμετρήσεις, καθώς δεν είναι καμία προγραμματισμένη γι' αύριο.

Οι συνθέσεις

Παναχαϊκή 2005 (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ (87' Βασιλαντωνόπουλος), Ολισέ, Ουρτάδο (41' λ.τ Σαλαμαστράκης), Μαπούκου, Ντίνας, Γκούρτσας (55' Ντιόγκο).

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (90+1' Γιώτας), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (82' Φρανκού), Χασομέρης (65' Καρανίκας).

Βαθμολογία

Λάρισα 14*
Αναγέννηση Γιαννιτσών 12
Καβάλα 11
Πανσερραϊκός 11
Εργοτέλης 10**
ΑΕΛ Καλλονής 10**
Νίκη Βόλου 10
Ηρακλής 8**
Φωκικός 8
Απόλλων Σμύρνης 8**
Καλλιθέα 8
Παναιτωλικός 8
Παναχαϊκή 7*
Ολυμπιακός Βόλου 7
Ηρακλής Ψαχνών 7**
Πιερικός 6**
Εθνικός Γαζώρου 6
Δόξα Δράμας 4
Αναγέννηση Επανομής 3
Θρασύβουλος 3
Βύζας Μεγάρων 3

*Ένα ματς περισσότερο
**Ένα ματς λιγότερο

Τα υπόλοιπα ματς

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Πιερικός-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Επανομής
Ηρακλής-Ηρακλής Ψαχνών
Εθνικός Γαζώρου-Καλλιθέα
Παναχαϊκή-Λάρισα
Βύζας Μεγάρων-Νίκη Βόλου
Θρασύβουλος-Φωκικός

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός
ΑΕΛ Καλλονής-Εργοτέλης
www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...