Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-1

Ο Πανθρακικός υποδέχτηκε σήμερα (02/03) στην έδρα του τον Ατρόμητο για τον μεταξύ τους αγώνα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 και πανηγύρισαν επιτέλους μία νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες «λευκές» ισοπαλίες τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Το γκολ σημείωσε ο Μάντζιος στο 38’, με τον το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος στην Κομοτηνή.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση μετά την εντός έδρας ήττα, καθώς θα πρέπει να «παλέψουν» για βαθμολογική… ανάσα στο εξής με τα όρια να στενεύουν.

Ο αγώνας:

Ο Πανθρακικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο δυναμικά από την φιλοξενούμενη ομάδα, χωρίς ωστόσο στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα να απειλήσει σημαντικά την εστία της τελευταίας.

Στο 17’ ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Βρονταρά να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ταυλαρίδη.

Στο 26’ ξανά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κράτησε με προσπάθεια το 0-0, μετά από ένα έξυπνο σουτ του Μάντζιου.

Ο τελευταίος άνοιξε το σκορ τελικά στο 38’ με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στο 40’ ο Πανθρακικός έχασε ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που κατέληξε στα χέρια του Ράντμαν.

Το πρώτο μέρος στην Κομοτηνή έληξε με 1-0 υπέρ του Ατρομήτου.

Στην επανάληψη, o Ατρόμητος συνέχισε να κρατάει το μηδέν, παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι πραγματοποιούσαν μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Βαϊρουά με τους Μίνγκα και Παπαδόπουλο έκαναν άνω κάτω την άμυνα των Περιστεριωτών, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

Έτσι, ο Βαγγέλης Μάντζιος μετά τα δύο δοκάρια της περασμένης εβδομάδας αποζημίωσε τον Ατρόμητο και με το γκολ του στο πρώτο μέρος, οι Περιστεριώτες έφυγαν με τη νίκη από την έδρα του Πανθρακικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μουνάφο, Λαδάκης (66’ Καστσελάν), Τζάνης (66’ Μίνγκας), Βαϊρουά, Λουσέρο (77’ Κοντογουλίδης), Παπαδόπουλος.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Ουντότζι (82’ Σουμπίνιο), Μπρίτο (79’ Ναπολεόνι), Επστάιν (67’ Ιγκλέσιας), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...