Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ναδάλ όπως… τον ξέρουμε! (photos, videos)

Ο Ράφαελ Ναδάλ επικράτησε 2-0 σετ του εξαιρετικού Νίκολας Αλμάγκρο και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό στο Abierto Mexicano Telcel του Ακαπούλκο, κόντρα στον μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια, Νταβίντ Φερέρ.
Ο κορυφαίος τενίστας που γνώρισε ποτέ το άθλημα στις χωμάτινες επιφάνειες, μόλις στο τρίτο του τουρνουά μετά την πολύμηνη απουσία του απ' τα courts, λόγω του σοβαρού τραυματισμού στα γόνατα, θύμισε και πάλι τον κορυφαίο τενίστα του παρελθόντος, όταν σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του στην αγαπημένη του επιφάνεια.

Το No5 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι που ανέδειξε τις άπειρες ομορφιές του χώματος, επιβλήθηκε με 7-5, 6-4 του Αλμάγκρο μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά και προκρίθηκε στον 3ο συνεχόμενο τελικό του, σε ισάριθμα τουρνουά μετά την επιστροφή του στο tour, σώζοντας μάλιστα και set point του συμπατριώτη του στο εναρκτήριο σετ του ημιτελικού.
Δείτε φωτογραφία του κορυφαίου τενίστα, που υπογράφει στην κοιλιά μιας εγκύου θαυμάστριας του «Ράφα», μετά τη νίκη του της ημιτελικής φάσης στο Ακαπούλκο.
Το Σάββατο (05:00, ξημερώματα Κυριακής) θα χρειαστεί να παρουσιαστεί το ίδιο καλός με σήμερα (02/03), στη σπουδαία αναμέτρηση του τίτλου στο Ακαπούλκο απέναντι στον τρεις φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης (2010-12), Νταβίντ Φερέρ.

Δείτε το hot shot της αναμέτρησης με τον Νίκολας Αλμάγκρο:
Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρο τον αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...