Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ολυμπιακός: Από σήμερα οι… αφίξεις

Αισιοδοξία επικρατεί για την έκβαση των υποθέσεων του Αμαλφιτανό και του Ντομίνγκες

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι υποθέσεις του Μόργκαν Αμαλφιτανό και του Αλεχάνδρο Ντομίνγκες, όπως φάνηκε και από την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο συνέδριο της θύρας 7.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εκτιμά ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες (το αργότερο μέχρι την Τρίτη) για να υπογράψει, ενώ σιγουριά εκφράζεται και για τον Αργεντινό άσο.

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Αμαλφιτανό και απομένουν λεπτομέρειες στις συζητήσεις που υπάρχουν με τη Μαρσέιγ. Όπως γράφει η SportDay, αυτές αφορούν τη γαλλική ομάδα και τον παίκτη, αφού οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν συμφωνήσει σε όλα και με τους Γάλλους.

Όσον αφορά τώρα τον Ντομίνγκες, αρνήθηκε πρόταση της αγαπημένης του Ρίβερ Πλέιτ για να επαναπατριστεί, όμως στην Ισπανία αναφέρουν πως η Μάλαγα πιέζει για την απόκτησή του και παρουσιάζεται σίγουρη πως θα τα καταφέρει. Δεν προκύπτει, πάντως, ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την έκβαση της μεταγραφής.

Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για πιθανή παραχώρηση του Ραφίκ Τζεμπούρ. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ολυμπιακός θα αντικαταστήσει επάξια τον Γαλλοαλγερινό φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...