Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΑΟ: Το πλάνο της νέας χρονιάς

Για τα μεταγραφικά και τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν τα είπε ο Δημήτρης Γόντικας, με τους Ζεσουάλδο Φερέιρα και Γιάννη Σαμαρά.
Την πρώτη τους συνάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είχαν οι επικεφαλής του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης που έγινε την Πέμπτη το πρωί στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», ο Δημήτρης Γόντικας είχε για αρκετή ώρα συνάντηση με τους Ζεσουάλδο Φερέιρα, Γιάννη Σαμαρά, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Ζοσέ Γκόμεζ και Νούνο Αλμέιδα, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τον προγραμματισμό της ομάδας.
Φυσικά, από την κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά στις μεταγραφές που δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος, με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να επαναλαμβάνει και πάλι πως από τη στιγμή που δεν έχει πουληθεί κανένας παίκτης, δεν γίνεται να αποκτηθεί κάποιος άλλος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Γιάννη Σαμαρά, από τη στιγμή που ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Παναθηναϊκού έχει και αρμοδιότητες του τεχνικού συμβούλου.
leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...