Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Έκλεισε" τον Οβούσου ο Παναθηναϊκός



Οι "πράσινοι" πήραν φόρα και μετά την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γκανέζου Κουίνσι Οβούσου.

Ο 25χρονος διεθνής πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μάλαγα και σε 25 συμμετοχές σκόραρε 2 φορές. Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Αλ Σαντ και αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική αλλαγή θα αποκτήσει τον παίκτη με το μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο Οβούσου αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΒΙΤΟΛΟ

Ο Ισπανός μέσος συμφώνησε χθες για τρία χρόνια, το βράδυ μετέβη στην Αυστρία και σήμερα, για πρώτη φορά, φόρεσε τα πράσινα.
 
Η εκγύμναση του 28χρονου μέσου έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς μαζί με τον Γιόσου Σαριέγκι.
 
Σταδιακά θ’ ανεβάσει ρυθμούς με σκοπό να είναι έτοιμος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν πρόκειται πάντως να πάρει μέρος στα υπόλοιπα φιλικά επί αυστριακού εδάφους, απέναντι σε Σιβασπόρ (15/7), Κολωνία (17/7), αφού και τυπικά ελεύθερος θα μείνει την ερχόμενη Δευτέρα.
 
Έτσι, το ντεμπούτο του μετατίθεται για το φιλικό με τον Ατρόμητο στις 21 Ιουλίου. Το νούμερο 6 ζήτησε και πήρε ο Βιτόλο, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος και υποσχέθηκε ότι “θα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα.
 
“Βήμα παραπάνω ο ΠΑΟ”
 
Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε στον ισπανικό Τύπο για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να χάσει αυτή την ευκαιρία!
 
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Ισπανός μέσος σε εφημερίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, Τενερίφης, και πρόσθεσε: «Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μού έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω γνωστός. Τώρα ήρθε μία μεγάλη ομάδα και μου είπε πως με θέλει. Για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω, μία μοναδική ευκαιρία”.
 
Όσο για τους στόχους με τη νέα του ομάδα, ο 28χρονος άσος τόνισε: “Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ θέλει να κάνει καλή πορεία στο Champions League. Είναι μία μεγάλη αλλαγή στην αθλητική μου ζωή, αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι που θέλει ένας παίκτης στην καριέρα μου”

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...