Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

4 BINTEO: Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-1

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Λονδίνο, χάνοντας ένα κάρο ευκαιρίες (15-10 οι τελικές υπέρ των "ερυθρολεύκων"), αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-1), καθώς τα τραγικά λάθη στην άμυνα του κόστισαν ακριβά. Γκολάρα από τον Φουστέρ, δοκάρι ο Τοροσίδης. Αρνήθηκε πέναλτι στους Πειραιώτες ο διαιτητής.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και δυστυχώς η συγκεκριμένη φράση επιβεβαιώθηκε και στο Λονδίνο. Οι Πειραιώτες δεν ξεκίνησαν καλά, αφού στο 20' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα.

Πως φτάσαμε όμως στο 2-0; Πολύ απλά... Ένα λάθος κοντρόλ του Μαρκάνο και η αδράνεια των αμυντικών (Τοροσίδη, Μαρκάνο) στο δεύτερο τέρμα, έφεραν τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο.


Κι όμως οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για να πετύχουν το θαύμα. Ενδεικτικό είναι πως οι τελικές ήταν 15-10 υπέρ των Πρωταθλητών Ελλάδας μέσα στο Λονδίνο! Οι συγκεκριμένοι αριθμοί τα λένε όλα...

Παρόλα αυτά, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους (ειδικά στο δοκάρι του Τοροσίδη) και παρά την υπερπροσπάθεια, την τρομερή εμφάνιση και την κατάθεση ψυχής το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Τα λάθη στην αρχή και η επιλογή του Βαλβέρδε να προτιμήσει τον Μαρκάνο αντί του Αβραάμ, δυστυχώς πληρώθηκαν ακριβά, αφού ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο χωρίς βαθμό. Είναι άδικο το ποδόσφαιρο πολλές φορές...

Πλέον, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στη Ελλάδα υπερήφανοι για την εμφάνιση, δίχως όμως κάποιον βαθμό στις αποσκευές κάτι που έμοιαζε φυσικό πριν την σέντρα του ματς, όχι όμως και μετά το τέλος, όπου ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αφεντικό στο "Emirates". Αν συνεχιστούν τέτοιες εμφανίσεις στην Ευρώπη, τότε μπορεί να γίνει κάτι σπουδαίο.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Σονγκ, Αντρέ Σάντος, Φρίμπονγκ, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Τσάμπερλεϊν (68' Ράμσι), Αρσάβιν (83' Γκιμπς), Σαμάκ (71' Φαν Πέρσι).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ (75' Μοδέστο), Φέισα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (80' Πάντελιτς), Μιραλάς (75' Αμπντούν), Τζεμπούρ.

Σκόρερ: 8' Τσάμπερλεϊν, 20' Αντρέ Σάντος / 27' Φουστέρ


Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Ευκαιρία Φουστέρ στο 4' by pklora7


Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Γκολ Τσάμπερλεϊν by pklora7


Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Γκολ Σάντος για το 2-0 by pklora7



Άρσεναλ-Ολυμπιακός / Ο Φουστέρ μειώνει σε 2-1 by pklora7


http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...