Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Παναιτωλικός 2-3

Η ομάδα του Αγρινίου φαίνεται πως πήρε φόρα μετά την παρθενική της νίκη στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Αστέρα την Τετάρτη και θύμα της φόρμας της έπεσαν αυτή τη φορά οι Φαίακες. Οι γηπεδούχοι, αν και κατάφεραν να προηγηθούν, είδαν τους νεοφώτιστους να φέρνουν τούμπα το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και να παίρνουν έτσι τους τρεις βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός μπήκε εξ αρχής πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 21' ο Θεοδωρίδης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Αγγελου Χαριστέα δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Στο 24' ο Μπάρκογλου μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Τζενάμο. Στη συνέχεια, όμως, της φάση ο Μετίν πήρε το ριμπάουντ και σε κενό τέρμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αν και το παιχνίδι δεν απέκτησε ιδιαίτερο ρυθμό μετά το γκολ, η Κέρκυρα ήταν εκείνη που επέβαλε την αγωνιστική της παρουσία και στο 31' έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα πάλι με τον Μετίν, όταν όμορφο χτύπημα φάουλ του Τούρκου έδιωξε με δυσκολία ο Τζενάμο.

Η απάντηση από πλευράς Παναιτωλικού ήρθε στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Οι Αγρινιώτες είχαν καταφέρει να ανακτήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και αφού ο Ρότσα στο 47' έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, πάλι μετά από πάσα του Χαριστέα, ήρθε ο Θεοδωρίδης για να φέρει το ματς στα ίσια με δυνατό αριστερό σουτ μετά από σέντρα του Καμαρά.

Μετά το 1-1 το παιχνίδι άνοιξε, με αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Εν τέλει πιο τυχεροί στάθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αφού στο 80' πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Θεοδωρίδη να αναλαμβάνει αυτή τη φορά ρόλο δημιουργού και τον Καμαρά αυτή του εκτελεστή. Και πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αγγελου Χαριστέα να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ και να σφραγίσει έτσι τη νίκη της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφερε η Κέρκυρα ήταν να μειώσει στο 90' με τον Μπάρκογλου μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Γραμμόζης (56' Χαμπλ), Καλαντζής, Μετίν, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λοβίν (57' Λαμπρόπουλος), Ιωάννου (73' Αγρίτης)
Παναιτωλικός (Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Ρότσα, Σεγιέ (46' Καμαρά), Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ενζεγκουέλε (35' Μουμίν), Σιόντης (84' Μεζάκ), Αντι
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...