Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Κέρκυρα-Πανιώνιος 0-3



Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους επτά βαθμούς σε τέσσερα ματς (ένα περισσότερο από το «τριφύλλι»), σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, όπως και η πρώτη επί του Παναιτωλικού με 1-0, έτσι και αυτή ήρθε εκτός έδρας. Στον αντίποδα η Κέρκυρα συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς σε τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό.

Όπως και στα τρία πρώτα ματς των Νεοσμυρνιωτών τη φετινή σεζόν, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ ήταν ξανά ο κορυφαίος της ομάδας του Τάκη Λεμονή, καθώς δημιούργησε τις φάσεις που έστειλαν στο πλεκτό ο Κούτσι και ο Γουνδουλάκης.

Στο 1-0 στο 34' ο Ουρουγουανός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκαλίνοβιτς, αλλά για σιγουριά προτίμησε να κόψει στον συμπαίκτη του Φινλανδό επιθετικό, ο οποίος πλάσαρε στο κενό τέρμα.

Ο συνδυασμός των δυο επαναλήφθηκε και στο 78', όταν μετά από σέντρα του Εστογιανόφ και κεφαλιά του Κούτσι οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυο τα τέρματά τους, ενώ και στο 3-0 στο 83' ο Ουρουγουανός ήταν μέσα στη φάση, αφού εκείνος ήταν που έβγαλε τη μπαλιά στον σκόρερ Γουνδουλάκη.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βένζελ, Βενέτης, Καλαντζής (65' Γιάντσης), Αγρίτης (56' Μαζνόφ), Μετίν (71' Λαμπρόπουλος), Οσμάν, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λόβιν

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Όμο, Κούκι, Εστογιάνοφ (91' Κολοβός), Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (89' Μπούζας), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (77' Πετκάκης)

Δήλωσαν:

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (προπονητής Κέρκυρας): «Ξεκινήσαμε καλά και δημιουργήσαμε φάσεις όμως το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε άγχος και πανικό και δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις κάναμε αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά αλλά ήταν δύσκολο να σπάσουμε την αμυντική γραμμή του Πανιώνιου. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χάνουμε στην έδρα μας και για αυτό είμαι στη διάθεση της διοίκησης».

Τάκης Λεμονής (προπονητής Πανιωνίου): «Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Ξέραμε ότι η Κέρκυρα θα έχει ψυχολογική πίεση, μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Καταφέραμε να προηγηθούμε, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια και φοβήθηκα μήπως ισοφαριστούμε. Όμως, πήγαν όλα καλά».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...