Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Άντιτς: «Περιμένω τον Ολυμπιακό»

Ο Άντιτς και οι συμπαίκτες του αποθεώθηκαν από 6.000 οπαδούς και δήλωσε πως περιμένει τον Ολυμπιακό να του καταθέσει πρόταση για να την αποδεχθεί, την ώρα που τα σενάρια φουντώνουν.

Ο 29χρονος σέντερ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό με το όνομά του να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να καλύψουν την τελευταία θέση κοινοτικού. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Ευρωμπάσκετ ήταν αρκετά διπλωματικός σε ερώτηση για το αν θα συμφωνούσε με τους «ερυθρόλευκους».

Κατά την τελετή υποδοχής όμως, των Σκοπιανών ρωτήθηκε ξανά και τόνισε δείχνοντας ιδιαίτερη προθυμία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Εδώ είμαι και περιμένω τον Ολυμπιακό να μου καταθέσει πρόταση. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος με παράδοση στην Ευρώπη και θα αποδεχόμουν αμέσως μια τέτοια προσφορά. Αν τελικά παίξω στον Ολυμπιακό θα ματώνω σε κάθε ματς τη φανέλα».

Πέραν τούτου, τις τελευταίες ώρες έχει εμφανιστεί σε διάφορα site ανά την Ευρώπη η είδηση πως ο Πέρο Άντιτς έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο ενός έτους χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν εκφράσει Κάχα Λαμποράλ, Μάλαγα, Κίμκι, Σπαρτάκ και Ερυθρός Αστέρας. www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...