Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

BINTEO: Ξάνθη- ΟΦΗ 3-1 - Τον «έπνιξε» στα Πηγάδια

Τα «γκάζια» που έριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την επομένη του αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΚ φαίνεται έπιασαν τόπο. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 3-1 του ΟΦΗ στα Πηγάδια και πλέον ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια, με τους Κρητικούς να μένουν με τον βαθμό της πρεμιέρας.

Οι γηπεδούχοι πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με κύριους εκφραστές το «λάτιν» δίδυμο των Πόϊ και Μαρσελίνιο. Οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μια την άλλη αλλά το γκολ δε έμπαινε. Τον γόρδιο δεσμό της άμυνας που παρέταξε ο Νίκος Αναστόπουλος έλυσε ο Βασιλακάκης ύστερα από σέντρα του Πόι που σημείωσε το 1-0 ενώ με το σκορ αυτό πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το σκηνικό είναι παρόμοιο με αυτό του πρώτου μέρους, με την ακριτική ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτή η υπεροχή έφερε και το 2-0 με σκόρερ τον Στάσιακ ύστερα από προσωπική ενέργεια του Μαρσελίνιο.


Το τέρμα αυτό αφύπνισε κατά κάποιο τρόπο τους γηπεδούχους που πέρασαν στην αντεπίθεση και μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Σουμπίνιο από τον Εντιμαρ και εκτέλεσε επιτυχημένα ο Κάλαϊτζιτς. Οι αλλαγές που έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος περνώντας τον Μάντζιο στον αγωνιστικό χώρο δεν βοήθησαν όσο θα έπρεπε την κρητική ομάδα.

Την νίκη για την Ξάνθη σφράγισε ο Σουάνης γράφοντας το τελικό 3-1 εκμεταλλευόμενος την σύγχυση στην άμυνα του ΟΦΗ ύστερα από σέντρα του Μαρσελίνιο .

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Βάλλας (89' Σταθάκης), Στάσιακ, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Ντίκα, Μάρα (59' Σουάνης), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (72' Καζάκης)

OΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (58' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο, Παπουλής, Τ. Λόπεθ (73' λ.τρ. Μπόντορ), Γεωργίου, Καμπάνταης (69' Μάντζιος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...