Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Με Λέτο ο Παναθηναϊκός πήρε το βαθμό (1-1 με Ατρόμητο)

Παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 3ο λεπτό λόγω αποβολής του Καρνέζη, ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Σούπερ Λίγκας. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, ο Λέτο ισοφάρισε το γκολ με το οποίο ο Μήτρογλου είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους (53΄) κι έτσι οι "πράσινοι" παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ενα πρόβλημα στο πόδι, άφησε τον Στέφανο Κοτσόλη εκτός ενδεκάδας και τη θέση του πήρε ο Ορέστης Καρνέζης. Με τη συμπλήρωση δύο λεπτών αγώνα ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού βγήκε από την περιοχή για να σταματήσει τον Επστάιν και απέκρουσε με τα χέρια, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο 17χρονος Καπίνο πήρε τη θέση του, πραγματοποιώντας ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να τα βάζει (δικαίως) με την τύχη του. Οταν, μάλιστα, ο Καπίνο διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στο πόδι, εκεί η ατυχία θα έσπαγε τα... κοντέρ, αλλά ο νεαρός κατάφερε να συνεχίσει.

Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να ελέγξει το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο "από τα αποδυτήρια". Οι γηπεδούχοι δεν δημιουργούσαν, δεν απειλούσαν, ωστόσο αρκούσε μια ευκαιρία για να φτάσουν στο γκολ. Στο 53΄ ο Επστάιν σέντραρε από αριστερά και ο Κώστας Μήτρογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ ήταν εμφανές ότι ο Γιώργος Δώνης έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να εκμεταλλευθεί τις αντεπιθέσεις. Οι "πράσινοι" απείλησαν με κεφαλιά του Ρούντολφ στο 63΄ (άουτ) και στο 86΄ έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 86΄ ο Κουϊνσι έβγαλε καταπληκτική σέντρα στο "πίσω" δοκάρι και ο Λέτο με σουτ πάνω στην κίνηση έσωσε το ματς για την ομάδα του.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες: Μπάλλας, Μήτρογλου, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος - Ρούντολφ, Λέτο, Σαριέγκι, Ζέκα

Κόκκινη: Καρνέζης (3΄)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Επστάιν, Μπάλλας (77΄ Μακρής), Φυτανίδης, Τάτος, Ζουέλα, Μήτρογλου (85΄ Αναστασάκος), Σκόνδρας, Καραγκούνης, Γιαννούλης, Γκαρσία (66΄ Δημούτσος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (46΄ Βύντρα), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Τοτσέ (57΄ Ρούντολφ), Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά, Σιμάο (3΄ Καπίνο), Κατσουράνης. 

SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...