Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΣΑΚΕ: Αναβάλλεται η κλήρωση!


Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 είχε οριστεί για την προσεχή Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, αλλά ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να την αναβάλει εξαιτίας της καθυστέρησης που υπάρχει με τα πιστοποιητικά συμμετοχής.

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να αναβάλλει την κλήρωση του πρωταθλήματος, καθώς δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως. Τη Δευτέρα 26/9, ημέρα που είχε οριστεί αρχικά η κλήρωση, συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής στις 10 από τις 14 ομάδες (πλην Παναθηναϊκού, Άρη, ΑΓΟΡ και Ικάρου) που δεν πήραν κατά την πρώτη εξέταση των φακέλων.

Αρκετές ομάδες έχουν σοβαρές ελλείψεις και αναμένεται να έχουν σοβαρό πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στο προσεχές πρωτάθλημα, αφού δεν μπορούν να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, εγγυητική επιστολή ή κάποιο άλλο από τα απαραίτητα έγγραφα. Για να μην προκύψει λοιπόν, φαινόμενο με «ομάδα Α» και «ομάδα Β», η κλήρωση θα γίνει λίγες μέρες μετά.

Σημαντικό πρόβλημα είναι επίσης, η απουσία τηλεοπτικής στέγης για το πρωτάθλημα αφού ΕΡΤ και NOVA έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για τα δικαιώματα της Α1.

www.gazzetta.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...