Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Θέμα στην UEFA ο Θρύλος



Ειδική μνεία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κάνει η UEFA μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Εκτενέστατο αφιέρωμα στην αναμέτρηση του Θρύλου με την Μαρσέιγ στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενεί η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα γίνεται αναφορά στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, όπου φιλοξενούνται δηλώσεις παικτών και των δύο ομάδων

Μάλιστα, το αφιέρωμα ξεκινά με την αισιόδοξη άποψη του Μέλμπεργκ , πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει στον όμιλό του, παρά την ήττα της πρεμιέρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Όλοφ Μέλμπεργκ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά την αναγνώριση από την ομάδα. Το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο ανταγωνιστικό παιχνίδι μας, λόγω των αναβολών στο εγχώριο πρωτάθλημα, σίγουρα δεν μας βοήθησε, αλλά από τη στιγμή που ακολουθούν περισσότερα παιχνίδια, τότε θα είμαστε καλύτερα. Νομίζω ότι ήμασταν συνολικά πολύ σταθεροί στην άμυνα .Δεν υπήρχαν πραγματικά πολλές ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Μπορούμε να νικήσουμε την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ στο γήπεδο μας και μπορούμε να κερδίσουμε επίσης τη Μαρσέιγ εκτός έδρας. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» .

Βασίλης Τοροσίδης: «Δεν ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι όσο έπρεπε, αλλά νομίζω ότι η ισοπαλία θα ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η Μαρσέιγ είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει» .

Ζαν Μακούν: «Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε να παίξουμε. Η Μαρσέιγ είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας και είχε ένα καλύτερο ρυθμό. Δεν είναι μια καλή εμπειρία, να χάνεις εντός έδρας. Για μας η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε για μια νίκη εκτός έδρας. Η έλλειψη αγώνων δεν ήταν ο μόνος παράγοντας που προκάλεσε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δημιούργησε προβλήματα σε εμάς».

www.katimagiko.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...