Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτη νίκη (3-1 τον Αστέρα Τρίπολης)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 3-1 του Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας έγινε στο στάδιο των "Ζωσιμάδων", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μπακαγιόκο (21΄), Γεωργίου (59΄), Ζαϊρί (84΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Τσαμπούρης στο 37΄.

Ενα πέναλτι-"φάντασμα" που έδωσε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τί "είδε" ο ρέφερι στην επαφή του Λίλα και του Ουσέρο, που τον ανάγκασε να δείξει την άσπρη βούλα και να "χαρίσει" στην ομάδα της Τρίπολης την ισοφάριση, μετά την εύστοχη εκτέλεση του Τσαμπούρη. Κι όλα αυτά σ΄ένα ημίχρονο κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν μετριότατη απόδοση και δεν απείλησαν ούτε πριν, ούτε μετά το γκολ με το οποίο ο Μπακαγιόκο είχε δώσει το προβάσιμα στον ΠΑΣ στο 21'.

Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε στο 59΄, όταν από μακρινή μπαλιά του Τζημόπουλου, ο Φώτης Γεωργίου εξέθεσε τον Φορμίκα, μπήκε στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο. Εξι λεπτά πριν το τέλος, ο Ζαϊρί με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με χαρακτηριστική ευκολία οι Γιαννιώτες κράτησαν το προβάδισμα, αφού από το 46΄ έως το 86΄ ο Αστέρας πραγματοποίησε μόνο μία τελική προσπάθεια, ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Ουσέρο που εξουδετέρωσε ο Κηπουρός στο 63΄. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Τρίπολης, που έχει συγκεντρώσει μόνο έναν βαθμό στους τρεις πρώτους αγώνες της, με αντιπάλους που -θεωρητικά- έχουν τους ίδιους στόχους.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Λίλα, Γεωργίου, Πάντος - Τσαμπούρης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (57΄ Κυριάκος), Ντε Βινσέντι (79΄ Ζαϊρί), Μπεσέρα, Γεωργίου (73΄ Ανδράλας), Μπακαγιόκο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Όσκαρ Φερνάντεθ): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46΄ Ρούμπεν), Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Φορμίκα , Λαδάκης, Ουσέρο (70΄ Εγκόν), Κερ, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε (56΄ Ροτζέριο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...