Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνικές διακρίσεις στην κωπηλασία!

Με δύο ακόμη προκρίσεις, φτάνοντας έτσι στις πέντε στο σύνολο, συνεχίστηκε για την ελληνική ομάδα κωπηλασίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Πέντε από τα επτά συνολικά πληρώματα που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες κατάφεραν να φτάσουν στην τελική ευθεία και την Κυριακή (18/9) θα διεκδικήσουν μια θέση πάνω στο βάθρο των νικητών στους τελικούς των κατηγοριών τους.

Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της διοργάνωσης, τα αδέλφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας πήραν την πρώτη θέση στον ημιτελικό της δικώπου άνευ και πέρασαν στην επόμενη φάση, όπως και η Κατερίνα Νικολαΐδου στο απλό σκιφ, η οποία πήρε ως τρίτη το εισιτήριο.

Αντίθετα στο σκιφ ανδρών ο Διονύσης Αγγελόπουλος δεν κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τριάδα του ημιτελικού, τερματίζοντας στην 5η θέση, που τον οδηγεί στον μικρό τελικό για τις θέσεις 7-12.

Στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί και η δίκωπος των γυναικών αφού η Κασσιανή και Ανδρεάννα Σπυρίδου πήραν την 6η θέση στον επαναληπτικό και έμειναν εκτός των έξι κορυφαίων πληρωμάτων.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...