Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

BINTEO: Αστέρας Τρ. - Ατρόμητος 0-0 - Όλα μηδέν στην Τρίπολη

  

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στον αγώνα, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Επστάιν από πλάγια θέση να πλασάρει άουτ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στη συνέχεια εμφανίστηκαν με μεγαλύτερη διάθεση για μπάλα και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Δημιούργησαν και δύο σπουδαίες ευκαιρίες, που όμως τις απώλεσαν, στο 12' με προβολή του Χούλι σε σέντρα του Μπακασέτα και στο 26', ύστερα από λάθος του Νάστου και σουτ από κοντά του Έγκον πάνω στον Ιτάνζ. Ετσι έμεινε το 0-0.

    Στο β' ημίχρονο ο Ατρόμητος παρέμεινε σε έναν παθητικό ρόλο, χωρίς επιθετικές εξάρσεις, ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο στο 59' ανέβηκε η ένταση, καθώς ορθώς ακυρώθηκε γκολ του Εγκον, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα με το χέρι, αλλά δεν πήρε κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη. Ο Αστέρας συνέχισε να κινείται πιο δραστήρια μέσα στο γήπεδο, στην προσπάθειά του να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, είχε ευκαιρία με τον Ροζέριο στο 76', νέα καλή στιγμή με τον ίδιο παίκτη στο 80', πέρασε και στο 87' η κεφαλιά του Ουσέρο μόλις άουτ, έδιωξε και στις καθυστερήσεις πάνω στη γραμμή ο Νάστος την μπάλα σε σουτ του Ροζέριο κι έτσι παρέμεινε στην Τρίπολη το 0-0.

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος

    Κίτρινες: Κωστούλας, Έγκον, Αργυρόπουλος, Περόνε, Ροζέριο, Κουρμπέλης, Πιπίνης - Δημούτσος, Τάτος, Μπάλλας, Επστάιν

    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο, Κωστούλας, Ράγιος, Χούλι (57' Ροζέριο), Έγκον (70' Τσαμπουρής), Μπακασέτας (63' Περόνε).

    Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Νάστος, Μπάλλας, Δημούτσος (46' Μακρής), Τάτος (79' Αναστασάκος), Καραγκούνης (65' Μπρίτο), Επστάιν, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...