Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ατρόμητος- Πανιώνιος 2-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει ο Ατρόμητος μετά τη μεγάλη νίκη που πήρε με ανατροπή με 2-1 επί του Πανιωνίου.

Η 4η εφετινή επικράτηση των Περιστεριωτών είχε τη σφραγίδα του Ηλία Αναστασάκου (ΦΩΤΟ). Ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στο 60' αντί του Καραγκούνη και μέσα σε τρία λεπτά (61, 64') μετέτρεψε το 0-1 επί του Πανιωνίου σε 2-1.

Η «απάντηση» του Γιώργου Δώνη στο γκολ του Σέμπρι στο 57', με το οποίο «πάγωσαν» οι γηπεδούχοι, ήταν ο Ηλίας Αναστασάκος. Στο 60' ο έμπειρος στράικερ πήρε την θέση του Καραγκούνη, ένα λεπτό αργότερα απέδειξε γιατί θεωρείται δεινός σκόρερ με την προβολή που έκανε στο άστοχο σουτ του Μπρίτο (1-1), ενώ στο 64' απλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, δίνοντας το έναυσμα για τρελά πανηγύρια στην εξέδρα.

Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Γιώργου Δώνη διατήρησε το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα (4 νίκες, 4 ισοπαλίες) κι ανεξάρτητα από τι θα κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε ούτε την ισοπαλία να πάρει, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Ετσι η ομάδα του Τάκη Λεμονή συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη (τρεις ήττες, μία ισοπαλία). Την τελευταία φορά που οι Νεοσμυρνιώτες πανηγύρισαν το «τρίποντο» ήταν η 24η Σεπτεμβρίου, όταν είχαν επιβληθεί 3-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας.


                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...