Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Β' Εθνική: Πρεμιέρα με νίκη για Καλλιθέα

Η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Παρότι ήταν η πρεμιέρα της Football League στις εξέδρες του «Ελ Πάσο» βρέθηκαν μόνο λίγες δεκάδες φίλοι των γηπεδούχων, που είδαν την ομάδα τους να παίρνει άξια τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και τις ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας των Ρόδιων, Γιώργος Πονηρός, είχε καταφέρει μέχρι και το 78ο λεπτό της συνάντησης να κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι Κάλτσας και Μαρουκάκης συνδυάστηκαν ωραία μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το γκολ, που έδωσε τη νίκη στην Καλλιθέα.

Οι συνθέσεις:
Καλλιθέα (Γούτης): Τακίδης, Αρκούδας, Σταύρου, Κουτρουμπής (46' Ρουσάκης), Πρίπου, Ηρακλής, Κατσίκης (90' Φουντουκίδης), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος, Πλατέλλας, Ντακόλ (65' Μαρουκάκης)
Διαγόρας (Ντόστανιτς): Πονηρός, Μουσταφίδης, Χατζηκοσμάς (83' Ρούσσος), Αυγενικού, Βουκαϊλοβιτς, Ματεντζίδης, Επιφανής (61' Μαριεττάκης), Τσίτσης, Καρπαθάκης (85' Λερογιάννης), Πουλόπουλος, Μπαούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...