Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ των Βαγγέλη Μάντζιο η ΟΦΗ πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι Κρητικοί στέρησαν βαθμούς από έναν από τους θεωρητικά «μεγάλους», καθώς είχε προηγηθεί γι' αυτούς η «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην αναμέτρηση, όμως, κόντρα στην Ένωση δεν άντεξαν απλώς για να πάρουν τον πόντο, αλλά με εξαιρετική εμφάνιση λύγισαν την κουρασμένη ΑΕΚ.

Προερχόμενοι από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ταξίδι στη Μόσχα, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου σαφέστατα δεν είχαν τις δυνάμεις για να κάνουν και τρίτο καλό 90λεπτο και έχοντας την ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν εξαιρετικά φορμαρισμένο Μάντζιο, παρέδωσαν σώμα και πνεύμα.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ για τον ομάδα του στο 12', με πλασέ από πλάγια θέση, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 81' πάλι σε τετ-α-τετ με τον Αραμπατζή.

Στο ενδιάμεσο οι γηπεδούχοι είχαν πάρει κεφάλι δυο τερμάτων με πολύ όμορφο δυνατό σουτ του Σουμπίνιο στο 49' και η ΑΕΚ είχε καταφέρει να μειώσει στο 60' με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε διακοπεί, όπως και το σαββατιάτικο Παναθηναϊκός-Εργοτέλης, λόγω συνθημάτων που ακούστηκαν στην κερκίδα και ενός πανό με πολιτικό περιεχόμενο.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...