Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Bundesliga: «Περίπατο» της Ντόρτμουντ με Κολονία

Logo of the Bundesliga 2010Image via WikipediaΤο κακό ξεκίνημα που είχε στην Bundesliga η Ντόρτμουντ φαίνεται πως δεν επηρέασε σημαντικά τους πρωταθλητές, οι οποίοι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής έκαναν «υγιεινό περίπατο» με την Κολονία (5-0).

Οι Βεστφαλοί εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες των Στουτγκάρδης, Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης (χθες), με αποτέλεσμα να πλησιάσουν σε απόσταση τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου (παίζει αύριο εκτός με το Ανόβερο).

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Champions League δεν έδειξε να πτοείται καθόλου μετά το 3-1 της περασμένης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη και στα πρώτα 45 λεπτά είχε «καθαρίσει» το ματς με την Κολωνία χάρη στα τέρματα των Καγκάουα, Σμέλτσερ και Λεβαντόφσκι. Ο τελευταίος και ο Κελ πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος, στην πιο ευρεία νίκη των Βεστφαλών στο πρωτάθλημα.

Αργά, αλλά σταθερά, ανεβαίνει η Χοφενχάιμ, η οποία με γκολ του Ιμπίσεβιτς λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους επικράτησε 1-0 της Κολωνίας, η οποία έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή.

Εξι λεπτά πριν τη λήξη ο Ροντρίγκες σκόραρε και η Στουτγκάρδη απέφυγε την εκτός έδρας ήττα από τη Νυρεμβέργη (2-2). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, με τους Σίμονς και Βολσάιντ, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Κουσμάνοβιτς.

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Καιζερσλάουτερν επί της ουραγού Φράιμπουργκ με 1-0. Δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Σέχτερ «λύτρωσε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι με το «τρίποντο» που απέσπασαν πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο 0-0 έμειναν Χέρτα και Μάιντς στο Βερολίνο, με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν, έστω και λίγο, από τη ζώνη του υποβιβασμού με το βαθμό που απέσπασαν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...