Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μπάσκετ: Πράσινο διπλό στη Δράμα

Χωρίς να κάνει το... κάτι παραπάνω ο Παναθηναϊκός πήρε μία "επαγγελματική" νίκη στη Δράμα, με 95-74 επί του ΚΑΟΔ και επιστρέφει στη βαση του, προκειμένου προετοιμαστεί για το ματς της Ευρωλίγκας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι πράσινοι δεν εντυπωσίασαν στη Δράμα, αλλά έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως. Οι έμπειροι Τσαρτσαρής και Διαμαντίδης καθάρισαν το ματς στην τρίτη περίοδο, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Νικ Καλάθης, Ντέιβιντ Λόγκαν.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα, με αποτέλεσμα, οι ενθουσιώδεις γηπεδούχοι να προηγούνται με 24-23 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Το ίδιο σκηνικό διατηρήθηκε μέχρι το 15ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και το σκορ ήταν ισόπαλο με 30-30. Από εκεί κι έπειτα, όμως, ο Παναθηναϊκός πάτησε το γκάζι.

Δημήτρης Διαμαντίδης και Νικ Καλάθης ήταν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά για τους πράσινους, που πήραν το έλεγχο του αγώνα και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 51-40.

Στην τρίτη περίοδο πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο Κώστας Τσαρτσαρής, με καλάθια του οποίου ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά καθάρισε το ματς, καθώς προηγήθηκε στο 25` με 61-43.

Ο ΚΑΟΔ βέβαια... μάζεψε τη διαφορά σε 60-71 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, αλλά το όνειρο της ανατροπής δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός, διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, παίρνοντας μία... επαγγελματική νίκη με 95-74.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...