Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Formula 1: Επισπεύδει τις αποφάσεις του ο Μαλάια

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Adrian Sut...Image via WikipediaAdrian Sutil at the 2008 Australian Grand Prix.Image via WikipediaΜε ικανοποίηση δέχθηκε ο Αντριαν Σούτιλ την απόφαση του «αφεντικού» της Force India Βιζτάι Μαλάια να μεταθέσει μερικές εβδομάδες νωρίτερα τη συζήτηση για τους οδηγούς της ομάδας το 2012.

Πρόθεση του Ινδού μεγιστάνα ήταν να περιμένει μέχρι το Δεκέμβριο ώστε να καταλήξει για το οδηγικό δίδυμο της ομάδας του την επόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής τρεις πιλότοι διεκδικούν αυτές τις δύο θέσεις, ο Πολ Ντι Ρέστα, Ο Αντριαν Σούτιλ και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Τον τελευταίο καιρό, όμως οργίαζαν οι φήμες ότι η Force India έχει ήδη συμφωνία με τους ντι Ρέστα και Χούλκενμπεργκ, με το δεύτερο που είναι ο δοκιμαστής της ομάδας, να παίρνει τη θέση του Σούτιλ. Αυτό ενόχλησε τον Γερμανό πιλότο που ζητούσε μία συνάντηση με τον Μαλάια ώστε να γνωρίζει νωρίτερα (πριν από τον Δεκέμβριο) ποιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα.

Τελικά, το «αφεντικό» της Force India, αποφάσισε να δώσει τέλος σε ό,τι φήμες υπάρχουν δηλώνοντας ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του άμεσα. Υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει πριν τον επόμενο αγώνα στην πίστα του Αμπου Ντάμπι, στις 11-13 Νοεμβρίου.

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...