Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός: Σε κανονικούς ρυθμούς ο Φέισα

Τις πιθανότητές του να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ βελτίωσε ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος κατάφερε και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Ολυμπιακού την Πέμπτη.

Ο Σέρβος άσος έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αν βρει ρυθμό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ίσως του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής, καθώς θέλει να τον έχει πανέτοιμο για τον παιχνίδι με την Ντόρτμουντ την προσεχή Τρίτη.

Τα νέα, όμως, για τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν το ίδιο καλά όσον αφορά τους Γέστε και Τοροσίδη. Και οι δυο εμφανίστηκαν ανέτοιμοι να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα ο καθένας.

Το πρόγραμμα αποθεραπείας του ακολουθεί ο Νταβίντ Φουστέρ, που φαίνεται ότι θα καταφέρει να επιστρέψει μετά και το παιχνίδι με τον Αρη.

Εν τω μεταξύ, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε η υπηρεσία αντιντόπινγκ της UEFA και μετά από κλήρωση πήρε δείγματα από τους Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μοδέστο, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Κοστάνσο, Μέγερι, Παπάζογλου και Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...