Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρεμιέρα χωρίς... απρόοπτα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη φετινή Α1, επικρατώντας του Αρη με 84-72 στο άδειο ΟΑΚΑ. Χωρίς να... φορτσάρουν, οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, με τον Αρη να πραγματοποιεί αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά στην ουσία να μην απειλεί τους γηπεδούχους. Σάτο, Λόγκαν και Βουγιούκας οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, Βουγιούκας και Κρούσιτς ξεχώρισαν από την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο άδειο ΟΑΚΑ ήταν μουδιασμένο, με τον Παναθηναϊκό να έχει μεν το προβάδισμα, αλλά τον Αρη να αντέχει και να ακολουθεί στο σκορ (21-16, 10`).

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με τους Καϊμακόγλου, Βουγιούκα να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση, η διαφορά είχε... ανοδικές τάσεις.

Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν αυτή των 15 πόντων (37-22), που ήρθε τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, αλλά οι κίτρινοι αντέδρασαν και πάλι. Ο Κερούς και ο Κρούσιτς σημείωσαν κάποια σημαντικά καλάθια και ο Αρης μείωσε στους 10 με το τέλος του ημιχρόνου (41-31, 20`).

Με τον Ρομέιν Σάτο να γίνεται ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που έπιασε διψήφιο αριθμό πόντων στο ματς, οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στην τρίτη περίοδο, διατηρώντας μόνιμα τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους.

Ο Αρης, ναι μεν είχε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, ωστόσο, δεν έδειχνε και ικανός να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους, oι οποίοι μπήκαν στην τελευταία περίοδο του ματς με... αέρα 18 πόντων (67-49, 30`).

Ο Παναθηναϊκός απλώς υπερασπίστηκε αυτή τη διαφορά στην τελευταία περίοδο, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Από την άλλη πλευρά, ο Αρης συνέχισε να παλεύει και σίγουρα αξίζει ένα χειροκρότημα, επί της ουσίας, όμως, δεν απείλησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πανηγύρισε μία εύκολη νίκη με 84-72.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...