Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Αφού αρχικά επισήμανε πως είναι αβαντάζ για την Εθνική το ότι αρκετοί παίκτες παίζουν στο Γερμανικό πρωτάθλημα, στην συνέχεια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενόψει του προημιτελικού με την Γερμανία ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει...

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του προημιτελικού της Παρασκευής με την Γερμανία, θα είναι χωρίς αμφιβολία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο μικρός όχι απλά αγωνίζεται στην Σάλκε, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει και μια θέση βασικού και όπως είναι φυσικό οι Γερμανοί δημοσιογράφοι τον... κυνηγούν για μια δήλωση. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Φερνάντο Σάντος με νέες του δηλώσεις επισήμανε πως είναι καλό για την Εθνική το ότι παίζουν Έλληνες στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε πως ότι και να γίνει η πορεία της ομάδας είναι πετυχημένη και γι' αυτό δεν έχουν να χάσουν τίποτα και υποσχέθηκε πως όλοι θα παλέψουν, θα παλέψουν, θα παλέψουν.

Αναλυτικά επισήμανε: «Είναι ιδιαίτερο για μένα. Το καλό είναι ότι γνωρίζω αρκετούς Γερμανούς παίκτες. Στην ουσία όμως δεν αλλάζουν και πολλά. Έτσι κι αλλιώς θα δώσω το 100% του εαυτό μου. Είναι πάντως αβαντάζ που αρκετοί παίκτες μας παίζουν σε γερμανικές ομάδες, γιατί ξέρουμε πως παίζουν οι αντίπαλοι. Ίσως μας βοηθήσει να κερδίσουμε το ματς και να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο.

Όσον αφορά την συνέχεια, έχουμε πετύχει τον στόχο μας και πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Ό,τι κι αν έρθει θα είναι καλό. Το μόνο που υποσχόμαστε στους Έλληνες είναι ότι: Θα παλέψουμε, θα παλέψουμε, θα παλέψουμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...