Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στις 21:45 η πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μάλαγα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 21:45 την Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από δύο χρόνια, που θα δώσει οικονομική ανάσα στα ταμεία του συλλόγου, όμως καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας και με θετικό αποτέλεσμα θα έχουν το πλεονέκτημα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη Τρίτη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, ενώ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Βύντρα, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο, Κατσουράνης, δεξιά στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Ζεκά, αριστερά ο Μαυρίας και σε ελεύθερο ρόλο ο Σισοκό. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Φορναρόλι. Την αποστολή του «τριφυλλιού» συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Πίντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...