Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ - Δώνης: "Βασικό να μην δεχτούμε γκολ" - 3 VIDEO

Ο Γιώργος Δώνης επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στο ματς με την Ραπίντ στο να μην παραβιαστεί η εστία του, ενώ τόνισε πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Με τον ΠΑΟΚ παρομοίασε την Ραπίντ ο Γιώργος Δώνης όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να επισημαίνει πως οι "ασπρόμαυροι" θα πρέπει να δώσουν προσοχή έτσι ώστε να μην παραβιαστεί η εστία τους στο ματς της Πέμπτης.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:

DONIS GIA RAPID από olaPAOK

"Η ομάδα μας βελτιώνεται από μέρα σε μέρα. Αφομοιώνουμε σημαντικά πράγματα στα παιχνίδια, η διάρκεια μάς κάνει καλύτερους. Περιμένω να δω την ομάδα δυνατή και αποφασιστική. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό επίπεδο βάσει των όσων βλέπω στην προπόνηση".

DONIS GIA GARCIA από olaPAOK Για την απουσία του Γκαρσία: "Η απουσία του Γκαρσία είναι σημαντική, έχει ισχυρή προσωπικότητα εκτός του ότι βοηθά στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχει επιρροή στους υπόλοιπους στην πειθαρχία. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με απουσίες.
Στο κομμάτι το ανασταλτικό, η ομάδα συμπεριφέρθηκε αρκετά καλά σε προηγούμενα ματς. Οταν το ματς γίνεται σε ουδέτερο έδαφος δεν έχει τόσο μεγάλο ενθουσασμό η ομάδα και έχει μεγαλύτερη ισορροπία. Και αύριο πρέπει να έχουμε αυτή την ισορροπία. Είχαμε προβήματα με την Ξάνθη και στο ματς με την Μπνέι, δουλέψαμε όμως πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να είμαστε καλοί τόσο όταν έχουμε την μπάλα, όσο και όταν την χάσουμε".


DONIS GIA EPHREASMO APO ELEYSH SAVVIDI από olaPAOK
Συνεχίζοντας αναφερόμενος στα ματς με την Ραπίντ, είπε: "Δεν μπορούμε να σταθούμε στον επαναληπτικό, θέλουμε να κερδίζουμε και κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Να μην δεχτούμε γκολ είναι το πιο βασικό. Ακόμη και το 0-0 πάντα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς.
Εχω δει όλα τα επίσημα παιχνίδια και εγώ και οι συνεργάτες μου. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, στέκομαι στο τρόπο παιχιδιού της. Μοιάζει με εμάς, δεν θέλει να καταστρέψει αλλά να δημιουργήσω. Δεν ξέρω αν σε μια έδρα δυνατή μπορεί να έχει το ίδιο ρίσκο. Οι παίκτες μας έχουν κάνει καλό σκάουτινγκ. Μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά από την άλλη μιλάμε για μια ομάδα με πολλά επίσημα παιχνίδα. Θα κριθεί η πρόκριση στις λεπτομέρειες".


Για το ΠΑΟΚ που έχει ο ίδιος στο μυαλό του: "Ζητάμε από την ομάδα που χτίζουμε να έχει φλόγα και ενθουσιασμό. Δικαιλογογώ τους παίκτες μου αν έχουν μια μέτρια μέρα, όχι όμως αν δεν προσπαθούν. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μια ομάδα δυνατή".

Για τον αν υπάρξει αλλαγή πλάνου με την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη: "Μέχρι να έχουμε οικονομική σταθερότητα, δεν μπορούμε να έχουμε κάποια απαίτηση για μεταγραφές".

Για το Λίαμ Λόρενς: "Είναι ένας έμπειρος παίκτης, καλό να βρίσκεται στην 20αδα, αλλά δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο σε καμία περίπτωση".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ραπίντ: "Μπορεί να καταλάβεις αν μια ομάδα έχει αυτοματοποιημένες κινήσεις. Ειδικά στην επίθεση έχει τα στοιχεία αυτά. Πρέπει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν μπορείς στο ποδόσφαιρο να κάνεις προβλέψεις. Πιστεύω θα είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου".

Για την περίοδο της προετοιμασίας: "Πάνω στο υλικό που είχαμε προσπαθήσαμε να το δουλέψουμε. Υπήρχαν παίκτες που άλλαξα γνώμη για παίκτες. Θέλαμε να πέσουν οι τιμές κάποιων παικτών για να πάρουμε παίκτες με προσωπικότητα. Θέλουμε να επανέλθουν σε καλή φυσική κατάσταση οι Γκαρσία, Σαλπιγγίδης και Φωτάκης. Πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή ομάδα. Αλλάζω ρόλους στην άμυνα σε παίκτες και αυτό μας δημιουργεί προβλήματα. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε στο μέλλον".

Για τους Βιβιάν, Σαλπιγγίδη και Φωτάκη: "Το κομμάτι της φυσικής κατάστασης του είναι ικανοποιητικό. Θα δούμε πως συμπεριφέρεται με την μπάλα. Οι Σαλπιγγίδης και Φωτάκης δεν έχουν ενσωματωθεί στην φιλοσοφία της ομάδας, θα πρέπει να δουλέψουν σε αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...