Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Φουστέρ: Να σκοράρω όπως πέρυσι - Μασάντο: Στο χέρι μας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δήλωσαν πανέτοιμοι για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ξεκαθάρισαν ότι από αυτούς θα εξαρτηθεί η εξέλιξη της αναμέτρησης.

Φουστέρ, Μασάντο και Παπάζογλου μίλησαν στην Media Day των ερυθρόλευκων 2 ημέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Νταβίντ Φούστερ: "Θα ήθελα πολύ να πετύχω γκολ, όπως και πέρυσι με τον Ατρόμητο, μόνο που θα ήθελα να γίνει πιο νωρίς και να αποφύγουμε την παράταση.

Γνωρίζω παίκτες του Αστέρα, όπως ο Ουσέρο, οι αντίπαλοί μας δεν θα έχουν άγχος κι αυτός τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους."

Πάολο Μασάντο: "Εμείς θα καθορίσουμε τον τελικό με την απόδοσή μας. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε άλλο ένα τρόπαιο και να πάρουμε το νταμπλ, για να γράψουμε ιστορία. Θα τα δώσουμε όλα και θα είμαστε όπως πρέπει το Σάββατο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος."

Τάσος Παπάζογλου: "Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε έναν τελικό. Σαν ομάδα κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός είναι σε τελικούς. Πάμε να πάρουμε το ματς και να κλείσουμε την χρονιά πανηγυρικά με νταμπλ. Είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός... Τους σεβόμαστε σίγουρα, όμως θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο και για τον κόσμο μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...