Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ και επισήμως στην «αυλή» του Λιονέλ Μέσι


Το παιδί θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ Σίλβα Σάντος Τζούνιορ ανακοίνωσε το Σάββατο τη μεταγραφή του στην ισπανική Μπαρτσελόνα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο κοινωνικό δίκτυο Instagram. Λίγες ώρες αργότερα η Μπάρτσα επιβεβαίωσε ότι απέκτησε τον 21χρονο Βραζιλιάνο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Τη Δευτέρα υπογράφω το συμβόλαιό μου με την Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Σάντος για αυτά τα εννέα απίστευτα χρόνια» έγραψε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο διεκδικούσε επίσης η άλλη μεγάλη ισπανική ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ανακοίνωσή της την Κυριακή η Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Η Μπαρτσελόνα και η Σάντος συμφώνησαν για τον Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ. Ο βραζιλιάνος επιθετικών θα φοράει τις ριγέ εμφανίσεις των Μπλαουγκράνα για τις επόμενες πέντε σεζόν. Ο 21χρονος είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη».

Η μετεγγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή κατέστη δυνατή καθώς παρότι το συμβόλαιο του με την βραζιλιάνικη Σάντος έληγε το καλοκαίρι του 2014, ο Νειμάρ πήρε την άδεια από το σύλλογο που είχε τα δικαιώματά του να επιλέξει μεταξύ των προσφορών των δύο μεγάλων ισπανικών ομάδων.

Ο νεαρός επιθετικός επρόκειτο να δώσει τον τελευταίο αγώνα του με τα χρώματα της Σάντος την Κυριακή το βράδυ (ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο την Φλαμένγκο.

Τώρα το επόμενο θέμα συζήτησης στη Βαρκελώνη είναι πώς θα μπορέσουν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα δύο τόσο βιρτουόζοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι και ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...