Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η Μαρσέιγ τσεκάρει τον Αμπντούν του Ολυμπιακού

Ο Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ σύμφωνα με αναφορές στον Τύπο της Γαλλίας.

«H Μαρσέιγ παρακολουθεί στενά τον Τζαμέλ Αμπντούν. Ο αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP του ελληνικού πρωταθλήματος και εκτός από τη Μαρσέιγ, ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλοι σύλλογοι μεταξύ των οποίων οι Φούλαμ, Βόλφσμπουργκ και Μπεσίκτας», αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε εκτός εθνικής Αλγερίας. Ο oμοσπονδιακός τεχνικός Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έδωσε την Τετάρτη στην δημοσιότητα την λίστα των παικτών που έχουν κληθεί στην εθνική Αλγερία για τους αγώνες με Μαυριτανία, Μπουρκίνα Φάσο, Μπενίν και Ρουάντα. Στην λίστα βρίσκεται ο φορ του Ολυμπιακού Ράφικ Τζιμπούρ: Μπολί, Ντουκιά, Ζεμαμούτσε, Κενταιριά, Ζιτί, Μοστεφά, Μπουγκέρα, Μετζανί, Μπελκαλέμ, Χαλίσε, Μεσμπά, Γκουλάμ, Ταϊντέρ, Γκουεντιουρά, Λασέν, Κουντρί, Αγκουαζί, Τζαμπού, Μπραϊμι, Φεγκουλί, Καντίρ, Σουντανί, Τζιμπούρ, Σλιμανί και Γκιλάς.

Η Αλγερία θα δώσει στην έδρα της φιλικά ματς προετοιμασίας με Μαυριτανία(25 Μαϊου), Μπουρκίνα Φάσο( 2/6). Στη συνέχεια θα παίξει εκτός έδρας με Μπενίν(9 Ιουνίου), Ρουάντα(16 Ιουνίου) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το επίσημο κανάλι του στο You Tube. Σε ανακοίνωση αναφέρεται:«Από σήμερα(Τετάρτη) οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν να γίνουν συνδρομητές του νέου μας διαδικτυακού καναλιού(www.youtube.com/olympiacosfc) και να έχουν πρώτοι πρόσβαση στο υλικό του OlympiacosTV και Olympiacos WebRadio στην διαδραστική πλατφόρμα του YouTube!

Το νέο μας κανάλι, σε συνδυασμό πάντα με το υπάρχον site της ομάδας μας(www.olympiacos.org) και τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ, θα δώσουν την ευκαιρία στους φιλάθλους μας, από όλα τα μέρη του κόσμου, να γνωρίσουν καλύτερα την ομάδα μας και να απολαμβάνουν καθημερινά το πλούσιο υλικό που ετοιμάζουμε για αυτούς! Είτε πρόκειται για αγωνιστικά Highlights, την παρακάμερα από τον κόσμο μας και τα ταξίδια της ομάδας μας, τα νέα από τις προπονήσεις και την ετήσια προετοιμασία, αφιερώματα στον Σύλλογο και τους παίκτες μας, την Ακαδημία και τις Σχολές μας, την κοινωνική μας δραστηριότητα, τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και φυσικά αποκλειστικό "Βehind the Scenes" και "Making of" υλικό! Παράλληλα μέσα από το νέο μας κανάλι θα έχουμε ζωντανές μεταδόσεις (Συνεντεύξεις Τύπου, παρουσιάσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς) καθώς και live συνεντεύξεις και συζητήσεις με στελέχη και παίκτες του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...