Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Δεύτερο σπίτι τους έχουν κάνει το βάθρο των νικητών οι ιστιοπλοίοι Τριγκώνης και Κοσματόπουλος


Η δύναμη που έγινε συνήθεια. Ο Κώστας Τριγκώνης και ο Ιορδάνης Πασχαλίδης ανέβηκαν για έκτη συνεχόμενη φορά στο βάθρο των νικητών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Iστιοπλοϊας, με σκάφη τύπου Tornado, αυτή τη φορά στην Αυστρία.

Οι πρωταθλητές μας πήραν το ασημένιο μετάλλιο και το πολύ ευχάριστο ήταν ότι μαζί τους στο βάθρο, έστω ένα σκαλί χαμηλότερα (χάλκινοι) ανέβηκαν οι «μαθητές» τους Αλέξης Ταγαρόπουλος και Νίκος Μαύρος (το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα) με τους οποίους και κάνουν μαζί προπόνηση.

«Τα λάθη πληρώνονται και εμείς δεν θα μπορούσαμε να αποτελούμε εξαίρεση στον κανόνα! Παρά ταύτα αυτό ήταν για εμάς το όγδοο συνεχόμενο μετάλλιο σε ισάριθμες συμμετοχές μας σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το 2006 μέχρι σήμερα με τον απολογισμό να γράφει έξι χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, που όπως και να χει είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για εμάς» τόνισε ο Κώστας Τριγκώνης που στάθηκε ιδιαίτερα και στην άλλη ελληνική συμμετοχή.

«Είναι σημαντική η επιτυχία και του δεύτερου ελληνικού πληρώματος της Ελληνικής Αστυνομίας των Νίκου Μαύρου και Αλέξανδρου Ταγαρόπουλου, οι οποίοι κατέκτησαν το τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο τους σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα στην αντίστοιχη κατηγορία.

»Να σημειώσουμε εδώ ότι τα δύο πληρώματα προπονούνται μαζί τα τέσσερα τελευταία χρόνια και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Red Bull η οποία στηρίζει την προσπάθεια μας αυτή σε καιρούς δύσκολους δίνοντας μας την δυνατότητα να μπορούμε να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε φέρνοντας όποια επιτυχία στη χώρα μας που τόσο έχει ανάγκη.

»Ελπίζουμε το παράδειγμα της να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας στηρίζοντας παιδία που έχουν ταλέντο, διακρίσεις, δουλεύουν σκληρά και έχουν όνειρα και διάθεση για να προχωρήσουν περισσότερο. Πιστέψτε μας υπάρχουν πολλά τέτοια στον χώρο μας» κατέληξε ο Τριγκώνης.

Έτσι μετά από πέντε συνεχόμενες πρωτιές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tornado, οχτώ τίτλους στο σύνολο κερδίζοντας έξι χρυσά, ένα ασημένιο και ένα αργυρό, η ελληνική ομάδα του κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Tornado του 2013 που ολοκληρώθηκε στη λίμνη Κοστάντσε της Αυστρίας και βρήκε νικητές τους Γερμανούς (με μεικτό μάλιστα πλήρωμα) Ρόλαντ και Ναχίντ Γκάμπλερ.

Ο επόμενος στόχος τους πλέον είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ίμπιζα από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...