Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Συνεχείς συσκέψεις για τη νέα ΑΕΚ στα Σπάτα

Το γενικό προσκλητήριο στα Σπάτα, βρήκε άπαντες παρόντες. Οι Μπάγιεβιτς, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Ζήκος και Μπορμπόκης, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο προπονητήριο των Σπάτων και συζήτησαν για τον προγραμματισμό της νέας ΑΕΚ.
Τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα από τότε που ο Δημήτρης Μελισσανίδης άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες για το μέλλον της ΑΕΚ, αρκετοί απ’αυτούς είχαν πάει στα Σπάτα για να δουλέψουν στον προγραμματισμό. Ποτέ όμως δεν είχαν βρεθεί όλοι μαζί.

Η Πέμπτη ήταν μία ξεχωριστή μέρα λοιπόν αφού όλοι συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τον σχεδιασμό για τη δημιουργία της νέας ομάδας που θα αγωνιστεί στην ερασιτεχνική κατηγορία. Παρέμειναν για περίπου τρεις ώρες στο προπονητήριο, έκαναν κάποιες επαφές και συζήτησαν για τα περισσότερα θέματα που πρέπει να τρέξουν, αλλά όπως ήταν φυσιολογικό και για τις μεταγραφές που θα γίνουν.

Ο Μπάγιεβιτς όμως δεν έμεινε μόνο σ’αυτή τη συνάντηση. Είχε συνομιλία με τους γεωπόνους και τους υπεύθυνους για την συντήρηση των γηπέδων, προκειμένου να τον ενημερώσουν για όσα έχουν γίνει αναφορικά με την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου, που αντιμετωπίζει προβλήματα. Μίλησαν για μία ώρα και μετά αποχώρησε. Ήδη είναι εμφανή τα αποτελέσματα των αγωνιστικών χώρων των δύο γηπέδων αφού γίνονται καθημερινά εργασίες. Το κομμάτι αυτό άλλωστε το έχει αναλάβει προσωπικά ο Ντούσκο.

Σε ότι αφορά στο γηπεδικό , το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια τοπογράφοι και συνέχισαν τη δουλειά τους μετρώντας τον ιστορικό χώρο του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...