Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Εκτός Εθνικής οι Παπαδόπουλος, Μαλεζάς


Εκτός αποστολής από την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λιθουανία (7/06) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 άφησε ο Φερνάντο Σάντος τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Στέλιο Μαλεζά.

Με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού στο Βίλνιους θα ταξιδέψουν 21 παίκτες και όχι 23, για το ματς της προσεχούς Παρασκευής που θεωρείται «κλειδί» για την πορεία της εθνικής ομάδας προς τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού και της Φορτούνα Ντίσελντορφ έμειναν εκτός καθώς κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Πορτογάλο προπονητή. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Νίκος Σπυρόπουλος που δεν είχε συμμετοχή στο καμπιονάτο με την Κιέβο, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Την αποστολή της «γαλανόλευκης» απαρτίζουν οι:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Σηφάκης

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας

Μέσοι: Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος

Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς και Γκέκας.

Φιλική νίκη επί της εθνικής U-20

Φιλική νίκη με 2-0 επί της εθνικής κάτω των 20 ετών πέτυχε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί ενόψει του αγώνα με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 (7/06).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, με πιο ενδιαφέρουσα την τοποθέτηση του Παναγιώτη Κονέ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Τα τέρματα της «γαλανόλευκης» πέτυχαν οι οι Σαμαράς (17`) και Μήτρογλου (68`). Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τους: Καρνέζη (36' Σηφάκη), Κονέ (63' Παναγιωτούδη), Χολέμπας (36' Τζαβέλλα), Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Καραγκούνη (36' Τζιόλη), Μανιάτη (58' Βοσνακίδη), Χριστοδουλόπουλο, Νίνη (58' Ανδρεόπουλο), Σαμαρά (36' Ταχτσίδη), Γκέκα (36' Μήτρογλου).

Οσον αφορά στην εθνική με παίκτες κάτω των 20 ετών, που προετοιμάζεται ενόψει του Μουντιάλ της Τουρκίας, έπαιξαν οι Καπίνο, Μαρινάκης, Κούρος, Μπουγαϊδης, Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Φούντας, Γιαννιώτας, Ράνος, Κολοβός και Διαμαντάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...