Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Νεκρή βρέθηκε η Βίσερ και ο σύντροφός της

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του παγκόσμιου βόλεϊ στην είδηση του θανάτου της Ολλανδέζας πρωταθλήτριας, Ινγκριντ Βίσερ, και του συντρόφου της, Λόντεβικ Σεβερέιν. Οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του ζευγαριού από ξενοδοχείο στην ισπανική πόλη Μούρθια και εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1995, με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 13 Μαΐου, όταν και έκανε "τσεκ ιν" σε ξενοδοχείο της Μούρθια, στην Ισπανία. Εννέα μέρες αργότερα οι αστυνομικές αρχές βρήκαν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο του ζευγαριού εγκαταλειμμένο, σε έναν δρόμο στην νοτιοανατολική ισπανική πόλη. Μετά από δύο εβδομάδες, η τοπική αστυνομία της πόλης εντόπισε δυο πτώματα, θαμμένα σε ένα χωριό, 20 χιλιόμετρα έξω από τη Μούρθια, με όλα τα στοιχεία να καταδεικνύουν ότι ανήκουν στην Βίσερ και τον Σεβερέιν. Κατ'αρχήν, οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για δολοφονία. Θα υπάρξει εξέταση DNA προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ταυτότητα των θυμάτων. Μέχρι στιγμής, δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.

Η Ίνγκριντ Λουίζ Βίσερ, γεννημένη στις 4 Ιουνίου του 1977, πρωτόπαιξε στις «οράνιε» το 1995, χρονιά που στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης. Ήταν επίσης παρούσα στην κατάκτηση της 5ης θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα την επόμενη χρονιά και αποχώρησε, με ρεκόρ 500 διεθνών συμμετοχών, μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του 2009. Σε συλλογικό επίπεδο έπαιξε σε ομάδες της πατρίδας της, πριν πάει στη Βραζιλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...