Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Νίκη ο Αστέρας Τρίπολης, θρίλερ τα play offs

Την τελευταία αγωνιστική των play offs θα κριθούν το πού θα πάνε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με σκορ 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον η κατάσταση στη βαθμολογία έμπλεξε για τα καλά. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έχουν από 10 βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης ακολουθεί με 8 , ενώ ο ΠΑΣ έμεινε στους 7 βαθμούς. Η τελευταία αγωνιστική αυτού του μίνι πρωταθλήματος έχει τα εξής παιχνίδια: Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα -ΠΑΟΚ. Γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε σκληρή μάχη για την πρωτιά και στο Περιστέρι θα διεξαχθεί σπουδαίο ντέρμπι.

Στην Τρίπολη, λοιπόν, ο Αστέρας ήταν ανώτερος και νίκησε δίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 6' ο Κάφα το 1-0 και στο 16' με καταπληκτικό σουτ ο Τσαμπούρης το 2-0. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο 22' με πέναλτι που χτύπησε ο Κοροβέσης. Το κέρδισε ο ίδιος ο σκόρερ σε μονομαχία του με τον Κουρμπέλη(2-1).

Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Κοροβέσης, Κουρμπέλης, Καστέλς, Μπέριος, Κολοβέτσιος.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουρτάδο(46' Ναβάρο, 57' Ντε Μπλάσιτς), Ουσέρο, Ράγιος, Μπακασέτας(79' Καστέλς), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Οικονόμου, Ραμπουλάκου(64' Τσουκαλάς), Κολοβέτσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Βίλα, Γεωργίου(74' Ντάσιος), Κοροβέσης, Νικλητσιώτης(53' Ιλιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...