Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Στον ΠΑΟ υποστηρίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος μη αδειοδότησης

Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει στον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά στην αδειοδότηση, μετά την δίωρη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μπορεί να μην θέλησε να κάνει δηλώσεις ωστόσο, έλεγε ότι δεν συντρέχει λόγος για μη αδειοδότηση. Το πόρισμα του πρωτοβάθμιου οργάνου αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναμένεται την Παρασκευή (24/5) με τα μηνύματα που βγαίνουν από την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να είναι αρνητικά! Μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ήταν οι νομικοί του σύμβουλοι Αθηνά Μπαλωμένου και Γιάννης Κάρμης. Ακόμη και στην περίπτωση που «κοπεί» ο Παναθηναϊκός, μπορεί να κάνει έφεση. Πέρυσι, μάλιστα, είχε πάρει αδειοδότηση στο δεύτερο… γύρο, καθώς η επιτροπή εφέσεων είχε κάνει δεκτή την ένστασή του στις 31 Μαίου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στον novasporfm για τη μήνυση που έκανε ως φυσικό πρόσωπο, αλλά και την αδειοδότηση.

Για το ενδεχόμενο να υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού του ΠΑΟ είπε: «Δεν μπορώ να πω για εχθρική στάση της ΕΠΟ κατά του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει καμία βάση για να υποβιβαστεί ο ΠΑΟ στην Β’ Εθνική λόγω της μήνυσης. Εγώ την κατέθεσα και είμαι φυσικό πρόσωπο. Εγώ μπορώ να τιμωρηθώ σαν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ όχι όμως η ομάδα».

Για την αδειοδότηση: «Δεν νομίζω ότι θα πάει άσχημα το θέμα. Νομίζω θα πάρουμε την αδειοδότηση». Όποια ομάδα δεν πάρει αδειοδότηση δεν θα μπορεί να παίξει στην Ευρώπη, ενώ θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές ( 3 μεταγραφές για παίκτες άνω των 24 ετών, 4 ανανεώσεις ).

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του Μπελόν που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό, ενώ έχει στα υπόψιν του και μία δύσκολη περίπτωση του γάλλου Ντελαπλάς που μένει ελεύθερος από την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Όπως ανέφερε δημοσίευμα από το Βέλγιο για τον παίκτη ενδιαφέρονται ακόμη οι Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...