Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αρνητική εισήγηση για την άδεια του ΠΑΟ

Αρνητική εισήγηση για την αδειοδότηση του Παναθηναικού φέρεται να έχει κάνει ο διευθυντής της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου.

Πρέπει να επισημανθεί, πάντως, ότι ο διευθυντής της Επιτροπής Αδειοδότησης δεν έχει δικαίωμα ψήφου και απλώς εισηγείται. Αντίθετα, δικαίωμα ψήφου έχουν τα πέντε μέλη της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής. Η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται.

Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και οι δικηγόροι του "τριφυλλιού" δεν έκαναν δηλώσεις κατά την έξοδο τους από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Στη περίπτωση, που ο Παναθηναικός δεν πάρει την αδειοδότηση τότε αποχαιρετά οριστικά και αμετάκλητα την Ευρώπη για φέτος, ενώ μπλοκάρονται και οι μεταγραφικές του κινήσεις, αφού μπαίνουν και ηλικιακά όρια για την απόκτηση παικτών.

Πιο νωρίς είχαν εξεταστεί οι φάκελοι αδειοδοτήσεων για ΠΑΣ Γιάννενα, ΟΦΗ και Πανθρακικό.

Ο πρόεδρος των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης είχε δηλώσει αισιόδοξος, αφού: "Προσκομίσαμε τις ελλείψεις που υπήρχαν και περιμένουμε. Αισιοδοξώ, ότι θα πάρουμε την άδεια. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν για να πάρουν την ευκαιρία και να βγουν στην Ευρώπη. Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα και θα πάρουν ώθηση".

Όμως, παρά την αισιοδοξία του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισήγηση του Δημητρίου είναι επίσης αρνητική για την ομάδα της Ηπείρου.

Η υπόθεση του ΟΦΗ αναβλήθηκε λόγω προβλήματος του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ κ. Γρηγορίου και λογικά η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα μαζί μ' αυτήν για τον Πανθρακικό.

Να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ για πρώτη φορά αποφάσισε όχι μόνο να αφήσει τους δημοσιογράφους και τις κάμερες εκτός της αίθουσας, αλλά και εκτός των γραφείων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...