Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

O Παναθηναϊκός προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό

Δεν σταματάει το σχεδιασμό του ο Παναθηναϊκός, παρά το πρόβλημα με την άδεια που υφίσταται πρωτοβάθμια, ωστόσο για κάθε ενδεχόμενο μπαίνει μέτρο στον αριθμό των μεταγραφικών του κινήσεων μέχρι την τελική απόφαση. Διατεθειμένος να λύσει το πρόβλημα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Εκτός του Μπαιράμι, που είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟ και τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου προορίζει για αριστερό χαφ, οι Πράσινοι φέρονται να ενδιαφέρονται και για τον 22χρονο Πορτογάλο Άγκρα που καλύπτει την δεξιά πλευρά. Παράλληλα, παραμένει το ενδιαφέρον για τον επιθετικό Μπεργκ και τον τσέχο μέσο Μπόρεκ. Όπως γίνεται κατανοητό μερικές κινήσεις που θεωρούνται απόλυτα αναγκαίες θα γίνουν, ενώ άλλες θα μπουν στο θάλαμο ψύξης, ώστε να κερδίσει χρόνο ο ΠΑΟ. Μία τέτοια περίπτωση η οποία θέλει το χρόνο της είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης που ενδιαφέρει τους Πράσινους.

Σε ό,τι αφορά στον Σαλβαδόρ Άγκρα αγωνιζόταν πέρυσι δανεικός στη Σιένα από τη Μπέτις και όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα για την απόκτησή του ενδιαφέρονται ο ΠΑΟ και η Ελλάς Βερόνα. Ο Άγκρα ήταν διεθνής με την ομάδα κάτω των 21 ετών της Πορτογαλίας.Ο γεννημένος το 1991 ποδοσφαιριστής έπαιξε φέτος 9 φορές με τη Σιένα και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ κάποιες φορές έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...