Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μετρήσεις για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια


Τοπογραφικό συνεργείο βρέθηκε σήμερα το πρωί στην προσφυγική γειτονιά της ΑΕΚ με σκοπό να κάνει μετρήσεις στον χώρο που σε 2 χρόνια από σήμερα ο Μελισσανίδης θα κάνει εγκαίνια του νέου ναού! 


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να μεταβεί πανέτοιμος στο Τορίνο γνωρίζοντας κάθε χωροταξική και περιβαλλοντολογική λεπτομέρεια για το χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα στεγαστεί ο επόμενος ναός της ΑΕΚ.

Έχει στα χέρια του αρχιτεκτονικές μελέτες, πολεοδομικές αναλύσεις και από σήμερα θα λάβει και τοπογραφικές λεπτομέρειες καθώς συνεργείο που δρα για λογαριασμό του βρέθηκε στο μαγικό οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Η τοπογραφική μελέτη αποτελεί το πρώτο και μείζονος σημασίας στάδιο για οποιοδήποτε τεχνικό έργο. Συνήθως, πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται απλά για ένα συνοδευτικό έγγραφο κατά τις μεταβιβάσεις, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Το τοπογραφικό διάγραμμα όπως συνηθίζεται να λέγεται, δεν είναι ένα απλό σχέδιο που συνοδεύει ένα δημόσιο έγγραφο ή ένα συμβόλαιο, όπως αρκετοί νομίζουν, αλλά είναι μια ολοκληρωμένη τοπογραφική μελέτη που περιέχει:

1. την έρευνα μηχανικού,

2. τις μετρήσεις πεδίου

3. και τις εργασίες γραφείου.

Ενδεικτικά, οι εργασίες που απαιτούνται για την εκπόνηση και σύνταξη ενός τοπογραφικού διαγράμματος είναι:

Α.Έλεγχος εφαρμογής τίτλων ιδιοκτησίας

Β. Αποτύπωση περιοχής οικοπέδου

Γ. Έκθεση έρευνας μηχανικού

Ακόμα μία απόδειξη για τους δύσπιστους ότι ο "Τίγρης" όχι απλώς έχει πάρει ζεστά την επιστροφή της ΑΕΚ στην προσφυγική γειτονιά της, αλλά και πορεύεται με ταχύτητα για την υλοποίησή του μεγαλόπνοου σχεδίου μέσω της κατασκευής του επόμενου ναού της Ένωσης.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...