Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός στην πώληση των Μασάντο, Γκρέκο, Φέισα

Ο Ολυμπιακός δεν καίγεται για να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που οι διοικούντες την ΠΑΕ κλείνουν το μάτι για την πώληση τους.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να βγάλουν στο σφυρί παίκτες για να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ. Ωστόσο αφήνουν ανοιχτή την πόρτα για την έξοδο των Μασάντο, Γκρέκο, Φέισα στην περίπτωση που γίνει συμφέρουσα πρόταση. Η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού, ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός Πάουλο Μασάντο(δαπανήθηκε το ποσόν των 2,5 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από την Τουλούζ) έχει χαμηλές πτήσεις στον Ολυμπιακό. Δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι ο ηγέτης. Το ίδιο ισχύει για τη δεύτερη πιο δαπανηρή μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι. Ο ιταλός μέσος Λεάντρο Γκρέκο αποκτήθηκε από τη Ρόμα(900.000 εκατ. ευρώ), όμως δεν έχει φθάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Τόσο ο Πορτογάλος, όσο και ο Ιταλός γνωρίζουν τα μυστικά της μπάλας. Όμως αποδείχτηκε ότι δεν ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Στις εξετάσεις που έδωσαν την εφετινή σεζόν έμειναν μετεξεταστέοι. Ο Ολυμπιακός θέλει ξένους που θα κάνουν τη διαφορά και όχι να περιμένει να παίξουν καλά σε 3-4 ματς.

Στην περίπτωση του Λιούμπομιρ Φέισα φαίνεται ότι έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια. Ο σέρβος αμυντικός μέσος είναι καλός χειριστής της μπάλας, μπορεί να προσφέρει βοήθειες στη μεσαία γραμμή όμως δεν είναι από τα πρώτα βιολιά.

Ακόμα υπάρχει μία κατηγορία παικτών όπως είναι οι Τζαμέλ Αμπτούν, Ράφικ Τζιμπούρ, Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας οι οποίοι θεωρούνται απαραίτητοι στον Ολυμπιακό, ωστόσο αν φθάσει εξαιρετική πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της παραχώρησης τους.

Ο ΣΑΛΙΝΟ

Ο Λεάντρο Σαλίνο αποχαιρέτησε τη Μπράγκα και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον βραζιλιάνο αμυντικό και ο Μίτσελ τον προορίζει στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ. Ο Σαλίνο που θα αναλάβει το ρόλο του αντι-Τοροσίδη αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Μπράγκα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Στο μήνυμα του αναφέρει: «Φίλοι και φίλες, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Η διαμονή μου στην Πορτογαλία έφτασε στο τέλος της και φεύγω για διακοπές στη Βραζιλία. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τη φιλική αντιμετώπιση, ειδικά την πόλη της Μπράγκα. Θα ήθελα να αποχαιρετήσω καθέναν από σας ξεχωριστά, αλλά δεν μου αρέσουν πολύ οι αποχαιρετισμοί. Φίλοι της Μπράγκα, σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση αυτά τα τρία χρόνια. Αυτή η ομάδα, ο κόσμος της και η πόλη θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ένα φιλί για όλους σας».

Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει καρφωθεί στο μυαλό του Μίλαν Γιοβάνοβιτς! Ο σέρβος διεθνής μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στον βελγικό Τύπο τόνισε:«Καταλαβαίνω την στάση της Αντερλεχτ για την πρόταση μονοετούς συμβολαίου. Εγώ θέλω να υπογράψω συμβόλαιο δύο ετών. Ο Ολυμπιακός είναι σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ την επόμενη σεζόν θα πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, από το ενδιαφέρον μέχρι την υπογραφή συμβολαίου υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εξετάζω και άλλες προοπτικές. Θέλω τον χρόνο μου να αποφασίσω για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Ο μάνατζερ του Πίνο τόνισε ότι ο κολομβιανός εξτρέμ έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τη νέα σεζόν.

Ο ρουμανικός Τύπος έγραψε την Τρίτη ότι ο 26χρονος φορ της Ανζέ, Κλαούντιου Κεσέρου βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο την Τετάρτη έβαλε στο παιχνίδι της απόκτησης του τις γαλλικές Λιλ και Ρεν.

Ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον για τον μεξικανό τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα, όμως ο πρόεδρος της Αζαξιό Αλέν Ορσονί πρόκειται να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

* Η διοίκηση του Ολυμπιακού ΣΦΠ με ανακοίνωση ευχαρίστησε τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7 για τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης με το ποσόν των 14.000 ευρώ. Στην ανακοίνωση τονίζονται μεταξύ άλλων:« Οι τίτλοι και οι διακρίσεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου αποτελούν τη σημαντικότερη ηθική ανταμοιβή για όλους όσοι συνέβαλαν -τα μέγιστα- με το υστέρημά τους, ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριές μας να προπονούνται και να αγωνίζονται απρόσκοπτα προσηλωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους, που τελικώς επιτεύχθηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...